Met de veerboot van Livorno naar Corsica

Met de veerboot van Livorno naar Corsica is een uitstekende keuze! Livorno-Corsica veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Corsica Ferries of Moby Lines) die de havens van Porto-Vecchio, L'Ile-Rousse, Bastia en Livorno aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Livorno Corsica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Corsica Ferries en Moby Lines vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 4 uur 10 min (Livorno - Bastia) voor een afstand van 117 km en de langste 8 uur (Livorno - L'Ile-Rousse) voor een afstand van 151 km.

Veerboot Livorno Corsica in cijfers

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
4 overtochten per dag
Aantal havens
4
Aantal veerbootverbindingen
3
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Livorno Corsica ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Livorno Corsica. Vergelijk de aanbiedingen van Corsica Ferries en Moby Lines en boek uw Livorno Corsica ticket.

Alle Livorno Corsica veerboot routes

Op zoek naar een Livorno naar Corsica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Livorno en Corsica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Moby Lines of Corsica Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Livorno, Bastia, L'Ile-Rousse of Porto-Vecchio te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Livorno Corsica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Corsica Ferries of Moby Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 3 veerboot routes tussen Livorno en Corsica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Livorno Corsica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Livorno naar Corsica

Corsica: Aankomst per veerboot vanuit Livorno en verkenning van de regio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None