Boot naar Porto-Vecchio

Wilt u met de veerboot naar Porto-Vecchio? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Porto-Vecchio? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Porto-Vecchio vanuit alle 7 de havens, waaronder Livorno, Marseille, Nice, Golfo Aranci, Toulon en Porto Torres. Er zijn in totaal 6 veerbootroutes die worden verzorgd door Corsica Ferries, La Meridionale en Corsica Linea.

De lijnen van Corsica Linea, La Meridionale en Corsica Ferries naar Porto-Vecchio hebben een frequentie van ongeveer 10 overtochten per week.

De langste overtocht is ongeveer 17 uur op de route Marseille - Porto-Vecchio (372 km km afstand) en de snelste op de route Golfo Aranci - Porto-Vecchio (71 km afstand) met een duur van 2 uur 30 min.

Statistieken van de ferryhaven van Porto-Vecchio

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
10 overtochten per week
Aantal havens
7
Aantal veerbootverbindingen
6
Aantal veerbootmaatschappijen
3
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Aanbevolen veerboot routes naar Porto-Vecchio

Hier zijn de snelste en langste populaire veerbootroutes naar Porto-Vecchio en die met de hoogste frequentie van overtochten.

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Porto-Vecchio

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Porto-Vecchio. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Porto-Vecchio en in de beste omstandigheden te reizen:

Zoeken naar aanbiedingen van Corsica Ferries, La Meridionale en Corsica Linea
Het is gebruikelijk dat de ferrymaatschappij (Corsica Ferries, La Meridionale en Corsica Linea) promotieaanbiedingen doet, afhankelijk van het soort reis (retour), het aantal passagiers, de boekingsperiode, enz.
Vergelijk alle tariefaanbiedingen
Om de beste aanbiedingen voor veerboten naar Porto-Vecchio te vinden gebruikt u onze Vivanoda veerbootvergelijker die de beste Corsica Linea, La Meridionale en Corsica Ferries veerbootdeals in één zoekopdracht combineert.
Vermijd piekperiodes
Naar Porto-Vecchio gaan in het hoogseizoen kan erg duur zijn, met prijzen die dubbel of zelfs driedubbel zo hoog zijn als in andere periodes. De ervaring aan boord verandert ook als het druk is.

Alle ferry overtochten naar de haven van Porto-Vecchio

Wat is een betere manier om uw reis naar Porto-Vecchio te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van Corsica Ferries, La Meridionale en Corsica Linea naar Porto-Vecchio bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Porto-Vecchio en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Livorno, Marseille, Nice, Golfo Aranci, Toulon of Porto Torres naar Porto-Vecchio, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Porto-Vecchio vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Porto-Vecchio?

Porto-Vecchio - Gare Maritime
De ferry terminal Porto-Vecchio - Gare Maritime ligt op 1.1 km van het centrum van Porto-Vecchio.
Kaart

FAQ's over veerboten naar Porto-Vecchio

Om met de veerboot naar Porto-Vecchio te gaan, kunt u vertrekken vanuit 7 havens in 2 landen: Livorno, Marseille, Nice, Golfo Aranci, Toulon en Porto Torres.

Veerbootdiensten naar Porto-Vecchio worden uitgevoerd door 3 veerbootmaatschappijen: Corsica Ferries, La Meridionale en Corsica Linea

De dienstregeling van de ferry naar Porto-Vecchio kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar en de veerbootmaatschappij (Corsica Ferries, La Meridionale of Corsica Linea). Wij raden u sterk aan om op Vivanoda te zoeken naar de dienstregeling.

Dit hangt af van de route die u wilt afleggen. De kortste overtocht op de route Golfo Aranci - Porto-Vecchio duurt 2 uur 30 min, terwijl de langste overtocht van Marseille - Porto-Vecchio bijna 17 uur duurt.

De prijs van een overtocht naar Porto-Vecchio varieert sterk, afhankelijk van of u met de auto, te voet of met de fiets reist en van de tijd van het jaar. Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden van Corsica Ferries, La Meridionale en Corsica Linea naar Porto-Vecchio.

Veerboten naar Porto-Vecchio - Vergelijk prijzen en boek overtochten

Veerdienst naar Porto-Vecchio: reisgids

Ontdek het land vanaf de haven van Porto-Vecchio

Havens en bestemmingen
Frankrijk wordt omringd door vele bestemmingen die per veerboot bereikbaar zijn. De populairste havens zijn Calais, Duinkerken, Dieppe, Le Havre, Cherbourg, Saint Malo, Roscoff, Brest, Nantes, Marseille, Toulon, Nice, Ajaccio en Bastia. Vanuit deze havens kunt u gemakkelijk Engeland, Ierland, Corsica, Sardinië en Algerije bereiken.

Diensten aan boord
Franse veerboten bieden een breed scala aan diensten aan boord, waaronder restaurants, bars, winkels, kinderspeelruimtes, ontspanningsruimtes en nog veel meer. De meeste schepen hebben ook privéhutten met comfortabele bedden en en-suite badkamers, wat handig is voor overnachtingen.

Ontdek de regio vanaf Porto-Vecchio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None