Napels
Rechtstreekse reis naar Termini Imerese met trein, bus, veerboot, carpooling
Termini Imerese
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Napels naar Termini Imerese?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Napels naar Termini Imerese? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Napels naar Termini Imerese is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Napels naar Termini Imerese stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Napels naar Termini Imerese ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci of Caronte & Tourist, zodat u de Napels Termini Imerese ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Grandi Navi Veloci bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Napels naar Termini Imerese te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Napels - Termini Imerese

Haven van vertrek
Napels
Italië
Campania
Haven van aankomst
Termini Imerese
Italië
Sicilië
Afstand
321 km
Veerboot maatschappijen
Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Caronte & Tourist
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Napels en Termini Imerese?

Als u wilt reizen tussen Napels en Termini Imerese met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Grandi Navi Veloci die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Grandi Navi Veloci Napels Termini Imerese
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci is een Italiaanse onderneming en een van de belangrijkste maatschappijen voor passagiersvervoer in het Middellandse-Zeegebied. Zij vaart op Italië (Sicilië en Sardinië), Spanje, Tunesië, Algerije, Frankrijk en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Napels-Termini Imerese vergelijken en een Grandi Navi Veloci ticket tussen Napels en Termini Imerese boeken. Meer informatie over Grandi Navi Veloci

Waar vertrekken de veerboten in Napels? Waar komen de boten aan in Termini Imerese?

Haven van vertrek in Napels

Grandi Navi Veloci veerboten vertrekken naar Termini Imerese vanuit de volgende havens in Napels:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kaart

Haven van aankomst in Termini Imerese

De schepen van Grandi Navi Veloci komen aan in Termini Imerese in de volgende havens:

Termini Imerese
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Napels en Termini Imerese
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd