Salerno
Rechtstreekse reis naar Termini Imerese met veerboot, bus, carpooling, trein
Termini Imerese
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Salerno naar Termini Imerese?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Salerno naar Termini Imerese? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Salerno naar Termini Imerese is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Salerno naar Termini Imerese stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Salerno naar Termini Imerese ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines of Caronte & Tourist, zodat u de Salerno Termini Imerese ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Caronte & Tourist bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Salerno naar Termini Imerese te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Salerno - Termini Imerese

Haven van vertrek
Salerno
Italië
Campania
Haven van aankomst
Termini Imerese
Italië
Sicilië
Afstand
313 km
Veerboot maatschappijen
Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Caronte & Tourist
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Salerno en Termini Imerese?

Als u wilt reizen tussen Salerno en Termini Imerese met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Caronte & Tourist die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Caronte & Tourist Salerno Termini Imerese
Caronte & Tourist
De veerbootmaatschappij Caronte & Tourist verzorgt overtochten in Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Salerno en Termini Imerese. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Salerno-Termini Imerese vergelijken en een Caronte & Tourist ticket tussen Salerno en Termini Imerese boeken. Meer informatie over Caronte & Tourist

Waar vertrekken de veerboten in Salerno? Waar komen de boten aan in Termini Imerese?

Haven van vertrek in Salerno

Caronte & Tourist veerboten vertrekken naar Termini Imerese vanuit de volgende havens in Salerno:

Salerno
Kaart

Haven van aankomst in Termini Imerese

De schepen van Caronte & Tourist komen aan in Termini Imerese in de volgende havens:

Termini Imerese
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Salerno en Termini Imerese
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd