Aanbevolen route
Palma (Mallorca)
Rechtstreekse reis naar Ibiza met veerboot, vlucht
Ibiza
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Palma (Mallorca)
Reizen met de veerboot naar Formentera
Formentera
Reizen met de veerboot naar Ibiza
Ibiza
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Palma (Mallorca) naar Ibiza?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Palma (Mallorca) naar Ibiza? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Palma (Mallorca) naar Ibiza is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Palma (Mallorca) naar Ibiza stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Palma (Mallorca) naar Ibiza ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus of Acciona Trasmediterránea, zodat u de Palma (Mallorca) Ibiza ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Palma (Mallorca) naar Ibiza te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Palma (Mallorca) - Ibiza

Haven van vertrek
Palma (Mallorca)
Spanje
De Balearen
Haven van aankomst
Ibiza
Spanje
De Balearen
Afstand
128 km
Veerboot maatschappijen
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frequentie van overtochten
4 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
2 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Palma (Mallorca) Ibiza: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Palma (Mallorca) naar Ibiza wilt reizen, variëren de prijzen van €54 voor één persoon als u zonder auto reist tot €243 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Palma (Mallorca) naar Ibiza route is €119. De gemiddelde vaartijd van Palma (Mallorca) naar Ibiza is 3 uur 22 min. De langzaamste veerboten doen er 4 uur over om Ibiza te bereiken, terwijl de snelste boten in 2 uur 15 min in Ibiza aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:00 vanuit de haven van Palma (Mallorca). De laatste boot naar Ibiza verlaat de haven van Palma (Mallorca) om 16:30.

Gemiddelde prijs van een Palma (Mallorca) naar Ibiza ferry overtocht
€119
Prijsklasse van overtochten Palma (Mallorca) Ibiza (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€54 - €243
Gemiddelde reistijd Palma (Mallorca) Ibiza
3 uur 22 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ibiza
08:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ibiza
16:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ibiza
10:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ibiza
20:00

Waarom met de veerboot van Palma (Mallorca) naar Ibiza?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Palma (Mallorca) naar Ibiza kan een handige en aangename optie zijn om in Ibiza te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Palma (Mallorca) naar Ibiza een ideale manier van reizen is.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Wanneer u echter in Palma (Mallorca) aan boord gaat van een Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Ibiza aankomt. Veel schepen bieden echter bagageopslag voor voetgangers. Informeer bij Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed.
Niet moe worden, anders dan in de auto
Kilometerslang rijden is niet erg ontspannend, vooral als u het risico op files en ongelukken erbij optelt. De Palma (Mallorca) Ibiza ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Ibiza ongetwijfeld uitgerust.
Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Palma (Mallorca), zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Ibiza beginnen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Palma (Mallorca) en Ibiza?

Als u wilt reizen tussen Palma (Mallorca) en Ibiza met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Acciona Trasmediterránea Palma (Mallorca) Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Palma (Mallorca)-Ibiza vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Palma (Mallorca) en Ibiza boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 8 overtochten per week naar Ibiza vanuit Palma (Mallorca) en de reistijd is 2 uur 20 min. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
2 uur 20 min
8 overtochten per week
Grandi Navi Veloci Palma (Mallorca) Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci is een Italiaanse onderneming en een van de belangrijkste maatschappijen voor passagiersvervoer in het Middellandse-Zeegebied. Zij vaart op Italië (Sicilië en Sardinië), Spanje, Tunesië, Algerije, Frankrijk en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Palma (Mallorca)-Ibiza vergelijken en een Grandi Navi Veloci ticket tussen Palma (Mallorca) en Ibiza boeken. Meer informatie over Grandi Navi Veloci
Baleària Palma (Mallorca) Ibiza
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Palma (Mallorca)-Ibiza vergelijken en een Baleària ticket tussen Palma (Mallorca) en Ibiza boeken. Baleària verzorgt 3 overtochten per dag naar Ibiza vanuit Palma (Mallorca) en de reistijd is 2 uur. Meer informatie over Baleària
2 uur
3 overtochten per dag
Trasmed Palma (Mallorca) Ibiza
Trasmed
De veerbootmaatschappij Trasmed verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Palma (Mallorca) en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Palma (Mallorca)-Ibiza vergelijken en een Trasmed ticket tussen Palma (Mallorca) en Ibiza boeken. Meer informatie over Trasmed

Waar vertrekken de veerboten in Palma (Mallorca)? Waar komen de boten aan in Ibiza?

Haven van vertrek in Palma (Mallorca)

Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed veerboten vertrekken naar Ibiza vanuit de volgende havens in Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Kaart

Haven van aankomst in Ibiza

De schepen van Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci of Acciona Trasmediterránea komen aan in Ibiza in de volgende havens:

Ibiza Eivissa
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Palma (Mallorca) en Ibiza
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Palma (Mallorca) naar Ibiza gaat, duurt het minstens 2 uur om de 128 km tussen Palma (Mallorca) en Ibiza af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Palma (Mallorca) en Ibiza) en de veerbootmaatschappij (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària en Trasmed). Momenteel zijn er 4 overtochten per dag van Palma (Mallorca) naar Ibiza met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Palma (Mallorca) en Ibiza met elkaar verbinden: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària en Trasmed.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Palma (Mallorca) Ibiza boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Palma (Mallorca) en Ibiza legt u 128 km af.

Om met de boot van Palma (Mallorca) naar Ibiza te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €54 voor de laagste prijs tot €243 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €119.

De eerste ferry vertrekt vanuit Palma (Mallorca) om 08:00 naar Ibiza.

De laatste ferry naar Ibiza vertrekt meestal om 16:30 vanuit Palma (Mallorca).

Beleef een Palma (Mallorca) naar Ibiza ferry overtocht

Het is niet altijd gemakkelijk om een duidelijk beeld te krijgen van hoe een overtocht van Palma (Mallorca) naar Ibiza zal zijn, vooral als u niet bekend bent met dit vervoermiddel. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Palma (Mallorca) Ibiza cruise aan boord van Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus of Acciona Trasmediterránea, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Palma (Mallorca) tot ontscheping in Ibiza in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Palma (Mallorca) en Ibiza.

Vertrek vanuit Palma (Mallorca) met de veerboot

Voordat u vertrekt op uw Palma (Mallorca) Ibiza ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Palma (Mallorca) / U moet binnen de door Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Palma (Mallorca). Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Palma (Mallorca) - Ibiza / In Palma (Mallorca) presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci of Acciona Trasmediterránea in de veerbootterminal van Palma (Mallorca). Als u met de auto bent, kunt u inchecken vanuit de rij voor het voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Ibiza / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Palma (Mallorca) die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Overtocht van Palma (Mallorca) naar Ibiza: aan boord van het schip...

Op het schip van Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària of Trasmed heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Ibiza is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Ibiza:

  • De veerboot vaart de haven van Ibiza binnen / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Ibiza vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Palma (Mallorca) naar Ibiza bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Ibiza uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Ibiza verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Ibiza is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Ibiza wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd