Porto Torres
Rechtstreekse reis naar Porto-Vecchio met veerboot
Porto-Vecchio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Porto Torres naar Porto-Vecchio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Porto Torres naar Porto-Vecchio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Porto Torres naar Porto-Vecchio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Porto Torres naar Porto-Vecchio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Porto Torres naar Porto-Vecchio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Corsica Ferries of Grimaldi Lines, zodat u de Porto Torres Porto-Vecchio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Corsica Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Porto Torres naar Porto-Vecchio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Porto Torres - Porto-Vecchio

Haven van vertrek
Porto Torres
Italië
Sardinië
Haven van aankomst
Porto-Vecchio
Frankrijk
Corsica
Afstand
111 km
Veerboot maatschappijen
Corsica Ferries, Grimaldi Lines
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Porto Torres Porto-Vecchio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Porto Torres naar Porto-Vecchio wilt reizen, variëren de prijzen van €19 voor één persoon als u zonder auto reist tot €89 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Porto Torres naar Porto-Vecchio route is €51. De gemiddelde vaartijd van Porto Torres naar Porto-Vecchio is 6 uur 5 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur over om Porto-Vecchio te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur in Porto-Vecchio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:00 vanuit de haven van Porto Torres. De laatste boot naar Porto-Vecchio verlaat de haven van Porto Torres om 07:30.

Gemiddelde prijs van een Porto Torres naar Porto-Vecchio ferry overtocht
€51
Prijsklasse van overtochten Porto Torres Porto-Vecchio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€19 - €89
Gemiddelde reistijd Porto Torres Porto-Vecchio
6 uur 5 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Porto-Vecchio
06:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Porto-Vecchio
07:30
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Porto-Vecchio
12:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Porto-Vecchio
13:00

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Porto Torres en Porto-Vecchio?

Als u wilt reizen tussen Porto Torres en Porto-Vecchio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Corsica Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Corsica Ferries Porto Torres Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Corsica Ferries is een Frans-Italiaanse veerbootmaatschappij die Corsica en Sardinië bedient vanuit Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Porto Torres-Porto-Vecchio vergelijken en een Corsica Ferries ticket tussen Porto Torres en Porto-Vecchio boeken. Corsica Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Porto-Vecchio vanuit Porto Torres en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over Corsica Ferries
3 uur 30 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Porto Torres? Waar komen de boten aan in Porto-Vecchio?

Haven van vertrek in Porto Torres

Corsica Ferries veerboten vertrekken naar Porto-Vecchio vanuit de volgende havens in Porto Torres:

Porto Torres
Kaart

Haven van aankomst in Porto-Vecchio

De schepen van Corsica Ferries komen aan in Porto-Vecchio in de volgende havens:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd