Porto Torres
Rechtstreekse reis naar Propriano met veerboot
Propriano
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Porto Torres naar Propriano?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Porto Torres naar Propriano? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Porto Torres naar Propriano is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Porto Torres naar Propriano stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Porto Torres naar Propriano ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals La Meridionale, zodat u de Porto Torres Propriano ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van La Meridionale bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Porto Torres naar Propriano te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Porto Torres - Propriano

Haven van vertrek
Porto Torres
Italië
Sardinië
Haven van aankomst
Propriano
Frankrijk
Corsica
Afstand
102 km
Veerboot maatschappijen
La Meridionale
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
3 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Porto Torres en Propriano?

Als u wilt reizen tussen Porto Torres en Propriano met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder La Meridionale die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

La Meridionale Porto Torres Propriano
La Meridionale
La Méridionale is een Franse rederij met veerboten naar Corsica en Sardinië vanuit Porto Torres. Met Vivanoda, uw veerbootvergelijker, kunt u een La Méridionale Porto Torres Propriano overtocht boeken tegen de beste prijs. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Porto Torres-Propriano vergelijken en een La Meridionale ticket tussen Porto Torres en Propriano boeken. La Meridionale verzorgt 1 overtochten per week naar Propriano vanuit Porto Torres en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over La Meridionale
3 uur 30 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Porto Torres? Waar komen de boten aan in Propriano?

Haven van vertrek in Porto Torres

La Meridionale veerboten vertrekken naar Propriano vanuit de volgende havens in Porto Torres:

Porto Torres
Kaart

Haven van aankomst in Propriano

De schepen van La Meridionale komen aan in Propriano in de volgende havens:

Propriano - Gare Maritime
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd