Met de veerboot van Portoferraio naar Corsica

Met de veerboot van Portoferraio naar Corsica is een uitstekende keuze! Portoferraio-Corsica veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (Corsica Ferries) die de havens van Bastia en Portoferraio aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Portoferraio Corsica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Corsica Ferries vergelijkt.

Veerboot Portoferraio Corsica in cijfers

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
2 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Portoferraio Corsica veerboot routes

Op zoek naar een Portoferraio naar Corsica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Portoferraio en Corsica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Corsica Ferries bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Portoferraio of Bastia te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Portoferraio Corsica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Corsica Ferries. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Portoferraio en Corsica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Portoferraio Corsica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Portoferraio naar Corsica

Corsica: Aankomst per veerboot vanuit Portoferraio en verkenning van de regio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None