Boot naar Portoferraio

Wilt u met de veerboot naar Portoferraio? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Portoferraio? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Portoferraio vanuit alle 4 de havens, waaronder Piombino, Bastia en Cavo. Er zijn in totaal 3 veerbootroutes die worden verzorgd door Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar en Blu Navy.

De lijnen van Blu Navy, Toremar, Moby Lines en Corsica Ferries naar Portoferraio hebben een frequentie van ongeveer 48 overtochten per dag.

De langste overtocht is ongeveer 1 uur 30 min op de route Bastia - Portoferraio (72 km km afstand) en de snelste op de route Cavo - Portoferraio (10 km afstand) met een duur van 20 min.

Statistieken van de ferryhaven van Portoferraio

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
48 overtochten per dag
Aantal havens
4
Aantal veerbootverbindingen
3
Aantal veerbootmaatschappijen
4
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Aanbevolen veerboot routes naar Portoferraio

Hier zijn de snelste en langste populaire veerbootroutes naar Portoferraio en die met de hoogste frequentie van overtochten.

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Portoferraio

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Portoferraio. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Portoferraio en in de beste omstandigheden te reizen:

Prijzen van overtochten vergelijken
Om de beste aanbiedingen voor veerboten naar Portoferraio te vinden gebruikt u onze Vivanoda veerbootvergelijker die de beste Blu Navy, Toremar, Moby Lines en Corsica Ferries veerbootdeals in één zoekopdracht combineert.
Nachtreis naar Portoferraio
Een hut nemen op de schepen van Blu Navy, Toremar, Moby Lines en Corsica Ferries is een goed idee om uitgerust aan te komen in Portoferraio en niet te betalen voor accommodatie op uw bestemming.
Vermijd piekperiodes
Naar Portoferraio gaan in het hoogseizoen kan erg duur zijn, met prijzen die dubbel of zelfs driedubbel zo hoog zijn als in andere periodes. De ervaring aan boord verandert ook als het druk is.

Alle ferry overtochten naar de haven van Portoferraio

Wat is een betere manier om uw reis naar Portoferraio te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar en Blu Navy naar Portoferraio bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Portoferraio en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Piombino, Bastia of Cavo naar Portoferraio, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Portoferraio vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Portoferraio?

Portoferraio
De ferry terminal Portoferraio ligt op 0.7 km van het centrum van Portoferraio.
Kaart

FAQ's over veerboten naar Portoferraio

Om met de veerboot naar Portoferraio te gaan, kunt u vertrekken vanuit 4 havens in 2 landen: Piombino, Bastia en Cavo.

Veerbootdiensten naar Portoferraio worden uitgevoerd door 4 veerbootmaatschappijen: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar en Blu Navy

De dienstregeling van de ferry naar Portoferraio kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar en de veerbootmaatschappij (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar of Blu Navy). Wij raden u sterk aan om op Vivanoda te zoeken naar de dienstregeling.

Dit hangt af van de route die u wilt afleggen. De kortste overtocht op de route Cavo - Portoferraio duurt 20 min, terwijl de langste overtocht van Bastia - Portoferraio bijna 1 uur 30 min duurt.

De prijs van een overtocht naar Portoferraio varieert sterk, afhankelijk van of u met de auto, te voet of met de fiets reist en van de tijd van het jaar. Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden van Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar en Blu Navy naar Portoferraio.

Veerboten naar Portoferraio - Vergelijk prijzen en boek overtochten

Veerdienst naar Portoferraio: reisgids

Ontdek het land vanaf de haven van Portoferraio

De keuze van de veerbootmaatschappij hangt af van uw vertrekpunt en uw bestemming in Italië. De belangrijkste veerbootmaatschappijen in Italië zijn Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries en SNAV. Zij bieden allemaal regelmatige overtochten naar belangrijke Italiaanse bestemmingen zoals Napels, Venetië, Sicilië en Sardinië. Het is belangrijk om uw veerbootticket van tevoren te boeken, vooral in het hoogseizoen, om te voorkomen dat u geen plaats meer heeft.

Italië heeft veel havens waar veerbootmaatschappijen actief zijn. Tot de belangrijkste behoren de havens van Genua, Livorno, Civitavecchia, Napels en Venetië. Deze havens hebben veel faciliteiten voor reizigers, zoals cafés, restaurants, winkels en parkeerplaatsen.

Ontdek de regio vanaf Portoferraio

Florence, de hoofdstad van Toscane, is een artistieke en culturele schatkamer. Begin je bezoek bij de Duomo, met zijn majestueuze koepel van Brunelleschi. Ga dan naar de Uffizi Galerij om de meesterwerken van de Renaissance te bewonderen. Wandel door de wijk Oltrarno om authentieke ambachtelijke winkeltjes en trattoria's te ontdekken.

Pisa is beroemd om zijn iconische Scheve Toren, maar er zijn nog veel meer wonderen te ontdekken. Bezoek de Piazza dei Miracoli om de kathedraal en het baptisterium te bewonderen. Wandel door de pittoreske straatjes van het stadscentrum en ontdek prachtige kerken en paleizen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None