Met de veerboot van Portsmouth naar Eiland Wight

Met de veerboot van Portsmouth naar Eiland Wight is een uitstekende keuze! Portsmouth-Eiland Wight veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Wightlink of Hovertravel) die de havens van Fishbourne, Ryde en Portsmouth aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Portsmouth Eiland Wight ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Wightlink en Hovertravel vergelijkt.

Veerboot Portsmouth Eiland Wight in cijfers

Landen
Verenigd Koninkrijk
Aantal overtochten
49 overtochten per dag
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Portsmouth Eiland Wight veerboot routes

Op zoek naar een Portsmouth naar Eiland Wight veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Portsmouth en Eiland Wight te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Hovertravel of Wightlink bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Portsmouth, Ryde of Fishbourne te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Portsmouth Eiland Wight ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Wightlink of Hovertravel. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 2 veerboot routes tussen Portsmouth en Eiland Wight!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Portsmouth Eiland Wight - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Portsmouth naar Eiland Wight

Eiland Wight: Aankomst per veerboot vanuit Portsmouth en verkenning van de regio

Zodra je van boord gaat in Cowes, een levendig en pittoresk stadje, zul je meteen onder de indruk zijn van de maritieme charme van het Isle of Wight. Cowes is beroemd om zijn associatie met zeilen en organiseert elk jaar de beroemde Cowes Week, een evenement dat je niet mag missen als je van zeilen houdt. Wandel langs de kust, snuffel in de antiekwinkels en geniet van de vele traditionele pubs langs de geplaveide straten.

Als je je reis voortzet, kom je aan in Newport, de hoofdstad van het Isle of Wight. Deze historische stad staat vol met monumentale gebouwen, plaatselijke winkels, cafés en restaurants. Breng zeker een bezoek aan Carisbrooke Castle, een middeleeuws fort met adembenemend uitzicht over het omringende platteland. Je kunt ook de kasteeltuinen verkennen en zelfs een roofvogelshow bijwonen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None