Propriano
Rechtstreekse reis naar Porto Torres met veerboot
Porto Torres
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Propriano naar Porto Torres?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Propriano naar Porto Torres? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Propriano naar Porto Torres is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Propriano naar Porto Torres stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Propriano naar Porto Torres ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals La Meridionale, zodat u de Propriano Porto Torres ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van La Meridionale bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Propriano naar Porto Torres te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Propriano - Porto Torres

Haven van vertrek
Propriano
Frankrijk
Corsica
Haven van aankomst
Porto Torres
Italië
Sardinië
Afstand
102 km
Veerboot maatschappijen
La Meridionale
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Propriano en Porto Torres?

Als u wilt reizen tussen Propriano en Porto Torres met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder La Meridionale die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

La Meridionale Propriano Porto Torres
La Meridionale
La Méridionale is een Franse rederij met veerboten naar Corsica en Sardinië vanuit Propriano. Met Vivanoda, uw veerbootvergelijker, kunt u een La Méridionale Propriano Porto Torres overtocht boeken tegen de beste prijs. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Propriano-Porto Torres vergelijken en een La Meridionale ticket tussen Propriano en Porto Torres boeken. La Meridionale verzorgt 1 overtochten per week naar Porto Torres vanuit Propriano en de reistijd is 4 uur. Meer informatie over La Meridionale
4 uur
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Propriano? Waar komen de boten aan in Porto Torres?

Haven van vertrek in Propriano

La Meridionale veerboten vertrekken naar Porto Torres vanuit de volgende havens in Propriano:

Propriano - Gare Maritime
Kaart

Haven van aankomst in Porto Torres

De schepen van La Meridionale komen aan in Porto Torres in de volgende havens:

Porto Torres
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd