Boot naar Propriano

Wilt u met de veerboot naar Propriano? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Propriano? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Propriano vanuit alle 3 de havens, waaronder Marseille en Porto Torres. Er zijn in totaal 2 veerbootroutes die worden verzorgd door La Meridionale en Corsica Linea.

De lijnen van Corsica Linea en La Meridionale naar Propriano hebben een frequentie van ongeveer 4 overtochten per week.

Statistieken van de ferryhaven van Propriano

Landen
Frankrijk
Italië
Aantal overtochten
4 overtochten per week
Aantal havens
3
Aantal veerbootverbindingen
2
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Propriano

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Propriano. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Propriano en in de beste omstandigheden te reizen:

Nachtelijke reis naar Propriano
Een hut nemen op de schepen van Corsica Linea en La Meridionale is een goed idee om uitgerust aan te komen in Propriano en niet te betalen voor accommodatie op uw bestemming.
Bestrijd zeeziekte om van de overtocht te genieten
Slecht weer of uw gevoeligheid voor de bewegingen van de boot kunnen van uw overtocht een heel slecht moment maken. Een frisse neus halen op het dek, naar de horizon kijken, een hut nemen om te gaan liggen...
Reis indien mogelijk niet tijdens het hoogseizoen
Tijdens drukke periodes kunnen de prijzen van La Meridionale of Corsica Linea verdrievoudigd of meer bedragen. En aan boord kan dit ook het comfort van uw cruise veranderen.

Alle ferry overtochten naar de haven van Propriano

Wat is een betere manier om uw reis naar Propriano te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van La Meridionale en Corsica Linea naar Propriano bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Propriano en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Marseille of Porto Torres naar Propriano, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Propriano vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Propriano?

Propriano - Gare Maritime
De ferry terminal Propriano - Gare Maritime ligt op 0.6 km van het centrum van Propriano.
Kaart
Veerboten naar Propriano - Vergelijk prijzen en boek overtochten

Veerdienst naar Propriano: reisgids

Ontdek het land vanaf de haven van Propriano

Havens en bestemmingen
Frankrijk wordt omringd door vele bestemmingen die per veerboot bereikbaar zijn. De populairste havens zijn Calais, Duinkerken, Dieppe, Le Havre, Cherbourg, Saint Malo, Roscoff, Brest, Nantes, Marseille, Toulon, Nice, Ajaccio en Bastia. Vanuit deze havens kunt u gemakkelijk Engeland, Ierland, Corsica, Sardinië en Algerije bereiken.

Diensten aan boord
Franse veerboten bieden een breed scala aan diensten aan boord, waaronder restaurants, bars, winkels, kinderspeelruimtes, ontspanningsruimtes en nog veel meer. De meeste schepen hebben ook privéhutten met comfortabele bedden en en-suite badkamers, wat handig is voor overnachtingen.

Ontdek de regio vanaf Propriano

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None