Aanbevolen route
Rostock
Rechtstreekse reis naar Trelleborg met veerboot
Trelleborg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Rostock
Reizen met de carpooling, trein naar Sassnitz
Sassnitz
Reizen met de veerboot naar Trelleborg
Trelleborg
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Rostock naar Trelleborg?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Rostock naar Trelleborg? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Rostock naar Trelleborg is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Rostock naar Trelleborg stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Rostock naar Trelleborg ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Scandlines, Stena Line of TT-Line, zodat u de Rostock Trelleborg ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van TT-Line, Stena Line of Scandlines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Rostock naar Trelleborg te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Rostock - Trelleborg

Haven van vertrek
Rostock
Duitsland
Mecklenburg-Vorpommern
Haven van aankomst
Trelleborg
Zweden
Afstand
157 km
Veerboot maatschappijen
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frequentie van overtochten
6 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
6 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Rostock Trelleborg: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Rostock naar Trelleborg wilt reizen, variëren de prijzen van €29 voor één persoon als u zonder auto reist tot €224 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Rostock naar Trelleborg route is €67. De gemiddelde vaartijd van Rostock naar Trelleborg is 6 uur 18 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 40 min over om Trelleborg te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur 30 min in Trelleborg aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:30 vanuit de haven van Rostock. De laatste boot naar Trelleborg verlaat de haven van Rostock om 23:00.

Gemiddelde prijs van een Rostock naar Trelleborg ferry overtocht
€67
Prijsklasse van overtochten Rostock Trelleborg (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€29 - €224
Gemiddelde reistijd Rostock Trelleborg
6 uur 18 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Trelleborg
06:30
Tijd laatste ferry vertrekt naar Trelleborg
23:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Trelleborg
05:30
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Trelleborg
22:45

Waarom met de veerboot van Rostock naar Trelleborg?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Rostock naar Trelleborg kan een handige en aangename optie zijn om in Trelleborg te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Rostock naar Trelleborg een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Rostock, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van TT-Line, Stena Line of Scandlines en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Trelleborg beginnen.
De tijd nemen wordt een plezier
Het is bekend dat wij in een maatschappij leven waarin alles snel, sneller en sneller moet gaan. Aan boord van een TT-Line, Stena Line of Scandlines ferry geniet u van een vlotte start vanuit Rostock en vaart u met minder dan 40 km/u naar Trelleborg. Alle schepen zijn uitgerust met een groot aantal diensten (bar, restaurants, lounges, entertainment, enz...). Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Trelleborg bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De Rostock Trelleborg ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van TT-Line, Stena Line of Scandlines, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U begint uw vakantie in Trelleborg ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Rostock en Trelleborg?

Als u wilt reizen tussen Rostock en Trelleborg met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder TT-Line, Stena Line of Scandlines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

TT-Line Rostock Trelleborg
TT-Line
De veerbootmaatschappij TT-Line verzorgt overtochten in Duitsland en Zweden en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Rostock en Trelleborg. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rostock-Trelleborg vergelijken en een TT-Line ticket tussen Rostock en Trelleborg boeken. TT-Line verzorgt 3 overtochten per dag naar Trelleborg vanuit Rostock en de reistijd is 6 uur. Meer informatie over TT-Line
6 uur
3 overtochten per dag
Stena Line Rostock Trelleborg
Stena Line
Stena Line is een in Zweden gevestigde veerbootmaatschappij die passagiers- en voertuigdiensten aanbiedt tussen havens in West-Europa, onder meer tussen de havens van Harwich in het Verenigd Koninkrijk en Hoek van Holland in Nederland, tussen Hull en Rotterdam en tussen Liverpool en Belfast in Noord-Ierland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rostock-Trelleborg vergelijken en een Stena Line ticket tussen Rostock en Trelleborg boeken. Stena Line verzorgt 3 overtochten per dag naar Trelleborg vanuit Rostock en de reistijd is 6 uur. Meer informatie over Stena Line
6 uur
3 overtochten per dag
Scandlines Rostock Trelleborg
Scandlines
Scandlines werd opgericht in 1998 en is gevestigd in Denemarken. Het biedt overtochten aan tussen Denemarken en Duitsland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Rostock-Trelleborg vergelijken en een Scandlines ticket tussen Rostock en Trelleborg boeken. Meer informatie over Scandlines

Waar vertrekken de veerboten in Rostock? Waar komen de boten aan in Trelleborg?

Haven van vertrek in Rostock

TT-Line, Stena Line of Scandlines veerboten vertrekken naar Trelleborg vanuit de volgende havens in Rostock:

Rostack Seehafen
Kaart

Haven van aankomst in Trelleborg

De schepen van Scandlines, Stena Line of TT-Line komen aan in Trelleborg in de volgende havens:

Trelleborg
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Rostock en Trelleborg
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Rostock naar Trelleborg gaat, duurt het minstens 6 uur om de 157 km tussen Rostock en Trelleborg af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Rostock en Trelleborg) en de veerbootmaatschappij (TT-Line, Stena Line en Scandlines). Momenteel zijn er 6 overtochten per dag van Rostock naar Trelleborg met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Rostock en Trelleborg met elkaar verbinden: TT-Line, Stena Line en Scandlines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Scandlines, Stena Line, TT-Line op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Rostock Trelleborg boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Rostock en Trelleborg legt u 157 km af.

Om met de boot van Rostock naar Trelleborg te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €29 voor de laagste prijs tot €224 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €67.

De eerste ferry vertrekt vanuit Rostock om 06:30 naar Trelleborg.

De laatste ferry naar Trelleborg vertrekt meestal om 23:00 vanuit Rostock.

Hoe is een Rostock naar Trelleborg ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Rostock en Trelleborg eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Rostock Trelleborg cruise aan boord van Scandlines, Stena Line of TT-Line, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Rostock tot ontscheping in Trelleborg in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Rostock en Trelleborg.

Vertrek vanuit Rostock met de veerboot

Voordat uw Rostock Trelleborg ferry reis begint, zijn hier de paar stappen om in te schepen:

  • Aanmelding in de haven van Rostock / U dient ruim van tevoren in de haven van Rostock aan te komen. Controleer dit bij uw Scandlines, Stena Line of TT-Line maatschappij. Na deze tijd is uw reservering niet meer gegarandeerd.
  • Inchecken voor de overtocht Rostock - Trelleborg / In de Rostock ferry terminal, zoek naar de TT-Line, Stena Line of Scandlines balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Trelleborg / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Rostock die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van TT-Line, Stena Line of Scandlines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van de ferry van Rostock naar Trelleborg

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het TT-Line, Stena Line of Scandlines schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

De ferry nadert Trelleborg, ontschepen is aanstaande!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Trelleborg:

  • De haven van Trelleborg is in zicht / Toegang tot de garage om uw voertuig op te halen wordt door de bemanning pas verleend als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Trelleborg binnen manoeuvreert.
  • Ontruim uw hut. / Als u in een comfortabele hut van Rostock naar Trelleborg bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Trelleborg uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Trelleborg verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger gaat het nog sneller. Een douanecontrole in Trelleborg is niet uitgesloten. Eindelijk is uw vakantie in Trelleborg begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd