Aanbevolen route
Sassnitz
Rechtstreekse reis naar Trelleborg met veerboot
Trelleborg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Sassnitz
Reizen met de carpooling, trein naar Rostock
Rostock
Reizen met de veerboot naar Trelleborg
Trelleborg
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Sassnitz naar Trelleborg?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Sassnitz naar Trelleborg? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Sassnitz naar Trelleborg is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Sassnitz naar Trelleborg stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Sassnitz naar Trelleborg ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Scandlines, Stena Line of TT-Line, zodat u de Sassnitz Trelleborg ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Stena Line of Scandlines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Sassnitz naar Trelleborg te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Sassnitz - Trelleborg

Haven van vertrek
Sassnitz
Duitsland
Mecklenburg-Vorpommern
Haven van aankomst
Trelleborg
Zweden
Afstand
100 km
Veerboot maatschappijen
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Frequentie van overtochten
14 overtochten per week
Minimale overtochttijd
4 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waarom met de veerboot van Sassnitz naar Trelleborg?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Sassnitz naar Trelleborg kan een handige en aangename optie zijn om in Trelleborg te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Sassnitz naar Trelleborg een ideale manier van reizen is.

De tijd nemen wordt een plezier
Wij leven in een maatschappij waarin alles steeds sneller gaat. Aan boord van een Stena Line of Scandlines ferry geniet u van een vlotte start vanuit Sassnitz en vaart u met minder dan 40 km/u naar Trelleborg. Alle schepen zijn uitgerust met lounges, restaurants, promenadedekken, en soms nog veel meer... Het is niet onmogelijk dat u vindt dat u te snel in Trelleborg bent aangekomen, want de ervaring is zo aangenaam!
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Sassnitz, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Stena Line of Scandlines en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Trelleborg beginnen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De Sassnitz Trelleborg ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Stena Line of Scandlines zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Trelleborg ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Sassnitz en Trelleborg?

Als u wilt reizen tussen Sassnitz en Trelleborg met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Stena Line of Scandlines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Stena Line is een in Zweden gevestigde veerbootmaatschappij die passagiers- en voertuigdiensten aanbiedt tussen havens in West-Europa, onder meer tussen de havens van Harwich in het Verenigd Koninkrijk en Hoek van Holland in Nederland, tussen Hull en Rotterdam en tussen Liverpool en Belfast in Noord-Ierland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sassnitz-Trelleborg vergelijken en een Stena Line ticket tussen Sassnitz en Trelleborg boeken. Stena Line verzorgt 14 overtochten per week naar Trelleborg vanuit Sassnitz en de reistijd is 4 uur. Meer informatie over Stena Line
4 uur
14 overtochten per week
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Scandlines werd opgericht in 1998 en is gevestigd in Denemarken. Het biedt overtochten aan tussen Denemarken en Duitsland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sassnitz-Trelleborg vergelijken en een Scandlines ticket tussen Sassnitz en Trelleborg boeken. Meer informatie over Scandlines

Waar vertrekken de veerboten in Sassnitz? Waar komen de boten aan in Trelleborg?

Haven van vertrek in Sassnitz

Stena Line of Scandlines veerboten vertrekken naar Trelleborg vanuit de volgende havens in Sassnitz:

Sassnitz
Kaart

Haven van aankomst in Trelleborg

De schepen van Scandlines of Stena Line komen aan in Trelleborg in de volgende havens:

Trelleborg
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Sassnitz en Trelleborg
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Sassnitz naar Trelleborg gaat, duurt het minstens 4 uur om de 100 km tussen Sassnitz en Trelleborg af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Sassnitz en Trelleborg) en de veerbootmaatschappij (Stena Line en Scandlines). Momenteel zijn er 14 overtochten per week van Sassnitz naar Trelleborg met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Sassnitz en Trelleborg met elkaar verbinden: Stena Line en Scandlines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Tijdens uw overtocht tussen Sassnitz en Trelleborg legt u 100 km af.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd