Santa Teresa Di Gallura
Rechtstreekse reis naar Bonifacio met veerboot
Bonifacio
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines, zodat u de Santa Teresa Di Gallura Bonifacio ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio

Haven van vertrek
Santa Teresa Di Gallura
Italië
Sardinië
Haven van aankomst
Bonifacio
Frankrijk
Corsica
Afstand
15 km
Veerboot maatschappijen
Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines
Frequentie van overtochten
11 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santa Teresa Di Gallura Bonifacio: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio wilt reizen, variëren de prijzen van €29 voor één persoon als u zonder auto reist tot €108 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio route is €58. De gemiddelde vaartijd van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio is 53 min. De langzaamste veerboten doen er 1 uur over om Bonifacio te bereiken, terwijl de snelste boten in 50 min in Bonifacio aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Santa Teresa Di Gallura. De laatste boot naar Bonifacio verlaat de haven van Santa Teresa Di Gallura om 18:40.

Gemiddelde prijs van een Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio ferry overtocht
€58
Prijsklasse van overtochten Santa Teresa Di Gallura Bonifacio (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€29 - €108
Gemiddelde reistijd Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
53 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Bonifacio
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Bonifacio
18:40
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Bonifacio
07:50
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Bonifacio
19:30

Waarom met de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio kan een handige en aangename optie zijn om in Bonifacio te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Over het algemeen is het vliegtuig de snelste manier om in Bonifacio of waar dan ook te komen. Maar het is niet altijd prettig om urenlang aan je stoel gekluisterd te zijn. Aan de andere kant, tijdens de Santa Teresa Di Gallura Bonifacio overtocht op de Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo of Moby Lines ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van de zee zijn al lang bewezen. Ga tijdens de overtocht Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio naar de buitenruimtes van het schip van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines om diep adem te halen. Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Bonifacio beginnen.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De Santa Teresa Di Gallura Bonifacio ferry reis is precies het tegenovergestelde. Veerboten van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines zijn ontworpen met ruimtes voor ontspanning of vermaak: lounges of hutten, solarium buiten, bars en restaurants... U begint uw vakantie in Bonifacio ongetwijfeld uitgerust.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio?

Als u wilt reizen tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Moby Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Moby Lines
Moby Lines is een Italiaanse veerbootmaatschappij die sinds 1959 vanuit Italië naar Sardinië en Corsica vaart. Hoe boekt u een Moby Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio overtocht? Met behulp van Vivanoda en haar multi-transport zoekmachine! Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio vergelijken en een Moby Lines ticket tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio boeken. Moby Lines verzorgt 4 overtochten per dag naar Bonifacio vanuit Santa Teresa Di Gallura en de reistijd is 50 min. Meer informatie over Moby Lines
50 min
4 overtochten per dag
NLG - Navigazione Libera del Golfo Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) werd opgericht in 1950 en is gevestigd in Napels, Italië. Het bedrijf biedt overtochten aan in de Golf van Napels en de regio Sardinië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio vergelijken en een NLG - Navigazione Libera del Golfo ticket tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio boeken. Meer informatie over NLG - Navigazione Libera del Golfo
Blu Navy Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Blu Navy
De veerbootmaatschappij Blu Navy verzorgt overtochten in Frankrijk en Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio vergelijken en een Blu Navy ticket tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio boeken. Blu Navy verzorgt 4 overtochten per dag naar Bonifacio vanuit Santa Teresa Di Gallura en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Blu Navy
1 uur
4 overtochten per dag
Ichnusa Lines Santa Teresa Di Gallura Bonifacio
Ichnusa Lines
De veerbootmaatschappij Ichnusa Lines verzorgt overtochten in Frankrijk en Italië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santa Teresa Di Gallura-Bonifacio vergelijken en een Ichnusa Lines ticket tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio boeken. Ichnusa Lines verzorgt 3 overtochten per dag naar Bonifacio vanuit Santa Teresa Di Gallura en de reistijd is 1 uur. Meer informatie over Ichnusa Lines
1 uur
3 overtochten per dag

Waar vertrekken de veerboten in Santa Teresa Di Gallura? Waar komen de boten aan in Bonifacio?

Haven van vertrek in Santa Teresa Di Gallura

Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines veerboten vertrekken naar Bonifacio vanuit de volgende havens in Santa Teresa Di Gallura:

Santa Teresa di Gallura
Kaart

Haven van aankomst in Bonifacio

De schepen van Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo of Moby Lines komen aan in Bonifacio in de volgende havens:

Bonifacio - Gare Maritime
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio gaat, duurt het minstens 50 min om de 15 km tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio) en de veerbootmaatschappij (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines). Momenteel zijn er 11 overtochten per dag van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio met elkaar verbinden: Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Santa Teresa Di Gallura Bonifacio boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio legt u 15 km af.

Om met de boot van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €29 voor de laagste prijs tot €108 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €58.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santa Teresa Di Gallura om 07:00 naar Bonifacio.

De laatste ferry naar Bonifacio vertrekt meestal om 18:40 vanuit Santa Teresa Di Gallura.

Hoe is een Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Santa Teresa Di Gallura Bonifacio cruise aan boord van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Santa Teresa Di Gallura tot ontscheping in Bonifacio in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Santa Teresa Di Gallura en Bonifacio.

Vertrek vanuit Santa Teresa Di Gallura met de veerboot

Voordat u vertrekt op uw Santa Teresa Di Gallura Bonifacio ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Presentatie in de haven van Santa Teresa Di Gallura / U moet binnen de door Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Santa Teresa Di Gallura. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio / In Santa Teresa Di Gallura presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo of Moby Lines in de veerbootterminal van Santa Teresa Di Gallura. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Bonifacio / In de veerbootterminal van Santa Teresa Di Gallura worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Overtocht van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio: aan boord van het schip...

Op het schip van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Bonifacio is in zicht, ontscheping nabij!

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Bonifacio:

  • De veerboot vaart de haven van Bonifacio binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Bonifacio.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Santa Teresa Di Gallura naar Bonifacio bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Bonifacio uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Bonifacio verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Bonifacio kan u een controle geven. Verlaat eindelijk de haven en Bonifacio wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd