Boot naar Santa Teresa Di Gallura

Wilt u met de veerboot naar Santa Teresa Di Gallura? Op zoek naar informatie en veerboottickets naar Santa Teresa Di Gallura? Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden voor ferries naar Santa Teresa Di Gallura vanuit alle 2 de havens, waaronder Bonifacio. Er zijn in totaal 1 veerbootroutes die worden verzorgd door Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines.

De lijnen van Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo en Moby Lines naar Santa Teresa Di Gallura hebben een frequentie van ongeveer 11 overtochten per dag.

De langste overtocht is ongeveer 1 uur op de route Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura (15 km km afstand) en de snelste op de route Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura (15 km afstand) met een duur van 50 min.

Statistieken van de ferryhaven van Santa Teresa Di Gallura

Landen
Frankrijk
Italië
Aantal overtochten
11 overtochten per dag
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
4
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Aanbevolen veerboot routes naar Santa Teresa Di Gallura

Hier zijn de snelste en langste populaire veerbootroutes naar Santa Teresa Di Gallura en die met de hoogste frequentie van overtochten.

Tips voor goedkopere en betere veerbootreizen naar Santa Teresa Di Gallura

U maakt de juiste keuze door te kiezen voor de ferry naar Santa Teresa Di Gallura. Dit vervoermiddel heeft onmiskenbare voordelen: comfortabel, ontspannend, zuinig... Hier volgen enkele tips om geld te besparen op uw overtocht naar Santa Teresa Di Gallura en in de beste omstandigheden te reizen:

Boek uw overtocht op voorhand
Het is nooit een goed idee om te lang te wachten met boeken. De tarieven van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines stijgen vaak na verloop van tijd.
Kom ten minste 1 uur voor vertrek naar de haven van Santa Teresa Di Gallura.
In Bonifacio moet u ten minste 1 uur voor vertrek in de haven inchecken. Controleer de dienstregeling bij Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo en Moby Lines.
Vind kortingen op Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo en Moby Lines overtochten
Het is gebruikelijk dat de ferrymaatschappij (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines) promotieaanbiedingen doet, afhankelijk van het soort reis (retour), het aantal passagiers, de boekingsperiode, enz.

Alle ferry overtochten naar de haven van Santa Teresa Di Gallura

Wat is een betere manier om uw reis naar Santa Teresa Di Gallura te beginnen dan met een ferry overtocht? De veerboten van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines naar Santa Teresa Di Gallura bieden een comfortabel en betaalbaar alternatief voor reizigers die de lange wachtrijen en vervelende instapprocedures op luchthavens willen vermijden. Bovendien kunt u uw auto of motor meenemen aan boord, zodat u Santa Teresa Di Gallura en omgeving in alle vrijheid kunt verkennen zodra u aankomt.

Met een ruime keuze aan veerbootmaatschappijen en routes vanuit Bonifacio naar Santa Teresa Di Gallura, kunt u via ons tariefvergelijkingsplatform de beste aanbiedingen voor overtochten naar Santa Teresa Di Gallura vinden voor uw budget en voorkeuren. U hoeft alleen maar te zoeken!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Waar is de veerboot terminal in Santa Teresa Di Gallura?

Santa Teresa di Gallura
De ferry terminal Santa Teresa di Gallura ligt op 1.6 km van het centrum van Santa Teresa Di Gallura.
Kaart

FAQ's over veerboten naar Santa Teresa Di Gallura

Om met de veerboot naar Santa Teresa Di Gallura te gaan, kunt u vertrekken vanuit 2 havens in 1 landen: Bonifacio.

Veerbootdiensten naar Santa Teresa Di Gallura worden uitgevoerd door 4 veerbootmaatschappijen: Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines

De dienstregeling van de ferry naar Santa Teresa Di Gallura kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar en de veerbootmaatschappij (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines). Wij raden u sterk aan om op Vivanoda te zoeken naar de dienstregeling.

Dit hangt af van de route die u wilt afleggen. De kortste overtocht op de route Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura duurt 50 min, terwijl de langste overtocht van Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura bijna 1 uur duurt.

De prijs van een overtocht naar Santa Teresa Di Gallura varieert sterk, afhankelijk van of u met de auto, te voet of met de fiets reist en van de tijd van het jaar. Vivanoda helpt u de beste aanbiedingen te vinden van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines naar Santa Teresa Di Gallura.

Veerboten naar Santa Teresa Di Gallura - Vergelijk prijzen en boek overtochten

Veerdienst naar Santa Teresa Di Gallura: reisgids

Ontdek het land vanaf de haven van Santa Teresa Di Gallura

De keuze van de veerbootmaatschappij hangt af van uw vertrekpunt en uw bestemming in Italië. De belangrijkste veerbootmaatschappijen in Italië zijn Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries en SNAV. Zij bieden allemaal regelmatige overtochten naar belangrijke Italiaanse bestemmingen zoals Napels, Venetië, Sicilië en Sardinië. Het is belangrijk om uw veerbootticket van tevoren te boeken, vooral in het hoogseizoen, om te voorkomen dat u geen plaats meer heeft.

Italië heeft veel havens waar veerbootmaatschappijen actief zijn. Tot de belangrijkste behoren de havens van Genua, Livorno, Civitavecchia, Napels en Venetië. Deze havens hebben veel faciliteiten voor reizigers, zoals cafés, restaurants, winkels en parkeerplaatsen.

Ontdek de regio vanaf Santa Teresa Di Gallura

Wanneer u met de veerboot naar Sardinië reist, kunt u genieten van panoramische uitzichten op de Italiaanse kust en het eiland zelf. Met de veerboot kunt u ook uw eigen voertuig meenemen, zodat u Sardinië in uw eigen tempo kunt verkennen. De populairste havens voor overtochten naar Sardinië zijn Genua, Livorno, Civitavecchia en Napels in Italië, Barcelona in Spanje en Bonifacio op Corsica.

Sardinië is een populaire toeristische bestemming, met een rijke geschiedenis en cultuur, evenals prachtige stranden en een heerlijke keuken. De veerboot is een geweldige manier om uw avontuur op Sardinië te beginnen. Bij aankomst kunt u de pittoreske stadjes, musea en historische monumenten verkennen, en genieten van de zandstranden en het kristalheldere water.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None