Met de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Corsica

Met de veerboot van Santa Teresa Di Gallura naar Corsica is een uitstekende keuze! Santa Teresa Di Gallura-Corsica veerboten worden verzorgd door 4 rederijen (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines) die de havens van Bonifacio en Santa Teresa Di Gallura aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Santa Teresa Di Gallura Corsica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 50 min (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) voor een afstand van 15 km en de langste 1 uur (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) voor een afstand van 15 km.

Veerboot Santa Teresa Di Gallura Corsica in cijfers

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
11 overtochten per dag
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
4
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Santa Teresa Di Gallura Corsica ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Santa Teresa Di Gallura Corsica. Vergelijk de aanbiedingen van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy en Ichnusa Lines en boek uw Santa Teresa Di Gallura Corsica ticket.

Alle Santa Teresa Di Gallura Corsica veerboot routes

Op zoek naar een Santa Teresa Di Gallura naar Corsica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Santa Teresa Di Gallura en Corsica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo of Moby Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Santa Teresa Di Gallura of Bonifacio te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Santa Teresa Di Gallura Corsica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy of Ichnusa Lines. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Santa Teresa Di Gallura en Corsica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Santa Teresa Di Gallura Corsica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Santa Teresa Di Gallura naar Corsica

Corsica: Aankomst per veerboot vanuit Santa Teresa Di Gallura en verkenning van de regio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None