Aanbevolen route
Santorini
Rechtstreekse reis naar Rafina met veerboot
Rafina
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Santorini
Reizen met de vlucht, veerboot naar Mykonos
Mykonos
Reizen met de veerboot naar Rafina
Rafina
Prijzen zoeken
Santorini
Reizen met de veerboot naar Ios
Ios
Reizen met de veerboot naar Rafina
Rafina
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santorini naar Rafina?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santorini naar Rafina? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santorini naar Rafina is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santorini naar Rafina stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santorini naar Rafina ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries of ANEK Lines, zodat u de Santorini Rafina ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Golden Star Ferries of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santorini naar Rafina te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santorini - Rafina

Haven van vertrek
Santorini
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Rafina
Griekenland
Attica
Afstand
222 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines
Frequentie van overtochten
3 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
5 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santorini Rafina: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santorini naar Rafina wilt reizen, variëren de prijzen van €81 voor één persoon als u zonder auto reist tot €247 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santorini naar Rafina route is €164. De gemiddelde vaartijd van Santorini naar Rafina is 6 uur 5 min. De langzaamste veerboten doen er 6 uur 5 min over om Rafina te bereiken, terwijl de snelste boten in 6 uur 5 min in Rafina aankomen. De eerste ferry vertrekt om 14:15 vanuit de haven van Santorini.

Gemiddelde prijs van een Santorini naar Rafina ferry overtocht
€164
Prijsklasse van overtochten Santorini Rafina (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€81 - €247
Gemiddelde reistijd Santorini Rafina
6 uur 5 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Rafina
14:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Rafina
20:20

Waarom met de veerboot van Santorini naar Rafina?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santorini naar Rafina kan een handige en aangename optie zijn om in Rafina te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santorini naar Rafina een ideale manier van reizen is.

Niet moe worden, anders dan in de auto
Vanwege de verhoogde alertheid die nodig is om een auto te besturen op lange trajecten, is autorijden vermoeiend. De Santorini Rafina ferry reis is precies het tegenovergestelde. Aan boord, afhankelijk van het schip van Golden Star Ferries of Sea Jets, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Rafina.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage
Bij andere vervoermiddelen is de hoeveelheid bagage vaak beperkt tot 1 stuk en moet voor elk extra stuk bagage worden betaald. Wanneer u echter in Santorini aan boord gaat van een Golden Star Ferries of Sea Jets ferry, bent u vrij om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang het maar in uw voertuig blijft. Als u als voetganger reist, kunnen de voorwaarden beperkter zijn omdat u uw bagage bij u moet dragen tot u in Rafina aankomt. Het is echter raadzaam om de bemanning van Golden Star Ferries of Sea Jets te vragen, omdat er vaak bagagekluizen zijn waar passagiers hun bagage tijdens de overtocht kunnen opbergen.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Er is geen betere manier om met uw gezin tussen Santorini en Rafina te reizen dan met de veerboot. Alles is eenvoudiger. Zodra u Santorini verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Uw kinderen zullen zich de boottocht van Santorini naar Rafina nog lang herinneren.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santorini en Rafina?

Als u wilt reizen tussen Santorini en Rafina met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Golden Star Ferries of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Golden Star Ferries Santorini Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries is een in Griekenland gevestigde veerbootmaatschappij die afvaarten aanbiedt naar diverse bestemmingen in Griekenland, Italië en Turkije. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Rafina vergelijken en een Golden Star Ferries ticket tussen Santorini en Rafina boeken. Golden Star Ferries verzorgt 14 overtochten per week naar Rafina vanuit Santorini en de reistijd is 6 uur 50 min. Meer informatie over Golden Star Ferries
6 uur 50 min
14 overtochten per week
Sea Jets Santorini Rafina
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Rafina vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Santorini en Rafina boeken. Sea Jets verzorgt 7 overtochten per week naar Rafina vanuit Santorini en de reistijd is 5 uur. Meer informatie over Sea Jets
5 uur
7 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Santorini? Waar komen de boten aan in Rafina?

Haven van vertrek in Santorini

Golden Star Ferries of Sea Jets veerboten vertrekken naar Rafina vanuit de volgende havens in Santorini:

Santorini
Kaart

Haven van aankomst in Rafina

De schepen van Sea Jets of Golden Star Ferries komen aan in Rafina in de volgende havens:

Rafina
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santorini naar Rafina gaat, duurt het minstens 5 uur om de 222 km tussen Santorini en Rafina af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santorini en Rafina) en de veerbootmaatschappij (Golden Star Ferries en Sea Jets). Momenteel zijn er 3 overtochten per dag van Santorini naar Rafina met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Santorini en Rafina met elkaar verbinden: Golden Star Ferries en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines.

Tijdens uw overtocht tussen Santorini en Rafina legt u 222 km af.

Om met de boot van Santorini naar Rafina te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €81 voor de laagste prijs tot €247 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €164.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santorini om 14:15 naar Rafina.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd