Aanbevolen route
Santorini
Rechtstreekse reis naar Serifos met veerboot
Serifos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Santorini
Reizen met de veerboot naar Sifnos
Sifnos
Reizen met de veerboot naar Serifos
Serifos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Santorini naar Serifos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Santorini naar Serifos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Santorini naar Serifos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Santorini naar Serifos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Santorini naar Serifos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Hellenic Seaways, zodat u de Santorini Serifos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Santorini naar Serifos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Santorini - Serifos

Haven van vertrek
Santorini
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Serifos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
120 km
Veerboot maatschappijen
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways
Frequentie van overtochten
2 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
3 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Santorini Serifos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Santorini naar Serifos wilt reizen, variëren de prijzen van €35 voor één persoon als u zonder auto reist tot €132 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Santorini naar Serifos route is €90. De gemiddelde vaartijd van Santorini naar Serifos is 5 uur 26 min. De langzaamste veerboten doen er 8 uur 15 min over om Serifos te bereiken, terwijl de snelste boten in 3 uur 20 min in Serifos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Santorini. De laatste boot naar Serifos verlaat de haven van Santorini om 15:10.

Gemiddelde prijs van een Santorini naar Serifos ferry overtocht
€90
Prijsklasse van overtochten Santorini Serifos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€35 - €132
Gemiddelde reistijd Santorini Serifos
5 uur 26 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Serifos
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Serifos
15:10
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Serifos
15:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Serifos
19:45

Waarom met de veerboot van Santorini naar Serifos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Santorini naar Serifos kan een handige en aangename optie zijn om in Serifos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Santorini naar Serifos een ideale manier van reizen is.

Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Op een veerboot heeft u dit probleem niet: uw fiets wordt direct in de enorme garage van het schip geladen. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Santorini-Serifos in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U vindt hem bij aankomst in Serifos bij het uitstappen.
Om wat zeelucht op te snuiven
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Santorini, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! De frisse zeelucht en de golven die de veerboot doen wiegen, zullen u onmiddellijk kalmeren. U zult in Serifos aankomen met een perfect zen en energiek gevoel.
Voor het comfort van een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Santorini naar Serifos te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Santorini en Serifos?

Als u wilt reizen tussen Santorini en Serifos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Zante Ferries Santorini Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Serifos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Santorini en Serifos boeken. Zante Ferries verzorgt 2 overtochten per week naar Serifos vanuit Santorini en de reistijd is 5 uur 50 min. Meer informatie over Zante Ferries
5 uur 50 min
2 overtochten per week
Aegean Sea Lines Santorini Serifos
Aegean Sea Lines
De veerbootmaatschappij Aegean Sea Lines verzorgt overtochten in Griekenland en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Santorini en Serifos. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Serifos vergelijken en een Aegean Sea Lines ticket tussen Santorini en Serifos boeken. Meer informatie over Aegean Sea Lines
Sea Jets Santorini Serifos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Santorini-Serifos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Santorini en Serifos boeken. Sea Jets verzorgt 14 overtochten per week naar Serifos vanuit Santorini en de reistijd is 3 uur 30 min. Meer informatie over Sea Jets
3 uur 30 min
14 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Santorini? Waar komen de boten aan in Serifos?

Haven van vertrek in Santorini

Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets veerboten vertrekken naar Serifos vanuit de volgende havens in Santorini:

Santorini
Kaart

Haven van aankomst in Serifos

De schepen van Sea Jets, Aegean Sea Lines of Zante Ferries komen aan in Serifos in de volgende havens:

Serifos
Kaart
Serifos
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Santorini en Serifos
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Santorini naar Serifos gaat, duurt het minstens 3 uur 30 min om de 120 km tussen Santorini en Serifos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Santorini en Serifos) en de veerbootmaatschappij (Zante Ferries, Aegean Sea Lines en Sea Jets). Momenteel zijn er 2 overtochten per dag van Santorini naar Serifos met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Santorini en Serifos met elkaar verbinden: Zante Ferries, Aegean Sea Lines en Sea Jets.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Santorini Serifos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Santorini en Serifos legt u 120 km af.

Om met de boot van Santorini naar Serifos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €35 voor de laagste prijs tot €132 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €90.

De eerste ferry vertrekt vanuit Santorini om 07:00 naar Serifos.

De laatste ferry naar Serifos vertrekt meestal om 15:10 vanuit Santorini.

Beleef een Santorini naar Serifos ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Santorini naar Serifos eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Santorini tot het ontschepen in Serifos, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines en Hellenic Seaways. U vindt hier ook praktische informatie over Santorini en Serifos.

Vertrek vanuit Santorini met de veerboot

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Santorini Serifos ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Santorini / U dient ruim van tevoren in de haven van Santorini aan te komen. Controleer dit bij uw Sea Jets, Aegean Sea Lines of Zante Ferries maatschappij. Na deze termijn mag de maatschappij u weigeren.
  • Inchecken voor de overtocht Santorini - Serifos / In de Santorini ferry terminal, zoek naar de Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets balies en toon uw paspoort en boekingsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Serifos / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Santorini die u uitnodigen om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Aan boord van het schip tussen Santorini en Serifos

Tijdens de overtocht kan iedereen naar eigen inzicht gebruik maken van de diensten op het Zante Ferries, Aegean Sea Lines of Sea Jets schip. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ontschepen in Serifos

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Serifos:

  • De haven van Serifos is in zicht / U kunt de garage pas bereiken op uitnodiging van de bemanning. U hoeft zich niet te haasten. Als u wilt wachten, raden wij u aan de binnenkomst in Serifos Harbour vanaf de buitendekken te bekijken.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Serifos Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Serifos verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Voetgangers stappen nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Serifos kan u een controle geven. Eindelijk is uw vakantie in Serifos begonnen!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd