Aanbevolen route
Swinoujscie
Rechtstreekse reis naar Trelleborg met veerboot
Trelleborg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Swinoujscie
Reizen met de veerboot naar Malmö
Malmö
Reizen met de veerboot, bus naar Lubeck
Lubeck
Reizen met de veerboot naar Trelleborg
Trelleborg
Prijzen zoeken
Swinoujscie
Reizen met de veerboot naar Malmö
Malmö
Reizen met de bus naar Rostock
Rostock
Reizen met de veerboot naar Trelleborg
Trelleborg
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Swinoujscie naar Trelleborg?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Swinoujscie naar Trelleborg? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Swinoujscie naar Trelleborg is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Swinoujscie naar Trelleborg stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Swinoujscie naar Trelleborg ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines of Unity Line, zodat u de Swinoujscie Trelleborg ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Unity Line of TT-Line bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Swinoujscie naar Trelleborg te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Swinoujscie - Trelleborg

Haven van vertrek
Swinoujscie
Polen
Haven van aankomst
Trelleborg
Zweden
Afstand
177 km
Veerboot maatschappijen
TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line
Frequentie van overtochten
9 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 55 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Swinoujscie Trelleborg: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Swinoujscie naar Trelleborg wilt reizen, variëren de prijzen van €48 voor één persoon als u zonder auto reist tot €145 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Swinoujscie naar Trelleborg route is €92. De gemiddelde vaartijd van Swinoujscie naar Trelleborg is 6 uur 25 min. De langzaamste veerboten doen er 8 uur over om Trelleborg te bereiken, terwijl de snelste boten in 6 uur in Trelleborg aankomen. De eerste ferry vertrekt om 01:00 vanuit de haven van Swinoujscie. De laatste boot naar Trelleborg verlaat de haven van Swinoujscie om 18:15.

Gemiddelde prijs van een Swinoujscie naar Trelleborg ferry overtocht
€92
Prijsklasse van overtochten Swinoujscie Trelleborg (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€48 - €145
Gemiddelde reistijd Swinoujscie Trelleborg
6 uur 25 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Trelleborg
01:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Trelleborg
18:15
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Trelleborg
00:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Trelleborg
23:00

Waarom met de veerboot van Swinoujscie naar Trelleborg?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Swinoujscie naar Trelleborg kan een handige en aangename optie zijn om in Trelleborg te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Swinoujscie naar Trelleborg een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Als wij aan de kust zijn, zoeken wij vaak naar plaatsen met het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Swinoujscie Trelleborg, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Unity Line of TT-Line, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Geniet van de frisse zeelucht
De gezondheidsvoordelen van zeelucht zijn talrijk. Maak in Swinoujscie, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Unity Line of TT-Line en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Trelleborg beginnen.
Geen zorgen over de reis met uw fiets
In de trein, bus of vliegtuig is het vaak erg ingewikkeld en soms onmogelijk om te reizen met die onhandige metgezel: uw fiets. Dit is niet het geval op de veerboot. Zoals elk voertuig wordt uw tweewieler geparkeerd in de garage van het schip. U laat hem daar voor de duur van de overtocht Swinoujscie-Trelleborg in alle veiligheid achter, zonder vrees voor beschadiging. U stapt in Trelleborg op uw fiets om van de boot te stappen.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Swinoujscie en Trelleborg?

Als u wilt reizen tussen Swinoujscie en Trelleborg met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Unity Line of TT-Line die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Unity Line Swinoujscie Trelleborg
Unity Line
De veerbootmaatschappij Unity Line verzorgt overtochten in Polen en Zweden en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Swinoujscie en Trelleborg. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Swinoujscie-Trelleborg vergelijken en een Unity Line ticket tussen Swinoujscie en Trelleborg boeken. Meer informatie over Unity Line
TT-Line Swinoujscie Trelleborg
TT-Line
De veerbootmaatschappij TT-Line verzorgt overtochten in Polen en Zweden en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Swinoujscie en Trelleborg. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Swinoujscie-Trelleborg vergelijken en een TT-Line ticket tussen Swinoujscie en Trelleborg boeken. TT-Line verzorgt 9 overtochten per week naar Trelleborg vanuit Swinoujscie en de reistijd is 5 uur 55 min. Meer informatie over TT-Line
5 uur 55 min
9 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Swinoujscie? Waar komen de boten aan in Trelleborg?

Haven van vertrek in Swinoujscie

Unity Line of TT-Line veerboten vertrekken naar Trelleborg vanuit de volgende havens in Swinoujscie:

Swinoujscie
Kaart

Haven van aankomst in Trelleborg

De schepen van TT-Line of Unity Line komen aan in Trelleborg in de volgende havens:

Trelleborg
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Swinoujscie naar Trelleborg gaat, duurt het minstens 5 uur 55 min om de 177 km tussen Swinoujscie en Trelleborg af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Swinoujscie en Trelleborg) en de veerbootmaatschappij (Unity Line en TT-Line). Momenteel zijn er 9 overtochten per week van Swinoujscie naar Trelleborg met de veerboot.

Er zijn 2 scheepvaartmaatschappijen die Swinoujscie en Trelleborg met elkaar verbinden: Unity Line en TT-Line.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door TT-Line, Scandlines, Stena Line, Finnlines, Unity Line.

Tijdens uw overtocht tussen Swinoujscie en Trelleborg legt u 177 km af.

Om met de boot van Swinoujscie naar Trelleborg te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €48 voor de laagste prijs tot €145 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €92.

De eerste ferry vertrekt vanuit Swinoujscie om 01:00 naar Trelleborg.

De laatste ferry naar Trelleborg vertrekt meestal om 18:15 vanuit Swinoujscie.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd