Aanbevolen route
Valencia
Rechtstreekse reis naar Ibiza met veerboot, vlucht
Ibiza
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Valencia
Reizen met de carpooling, bus naar Denia
Denia
Reizen met de veerboot naar Ibiza
Ibiza
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Valencia naar Ibiza?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Valencia naar Ibiza? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Valencia naar Ibiza is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Valencia naar Ibiza stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Valencia naar Ibiza ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed, zodat u de Valencia Ibiza ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Valencia naar Ibiza te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Valencia - Ibiza

Haven van vertrek
Valencia
Spanje
Valencia
Haven van aankomst
Ibiza
Spanje
De Balearen
Afstand
168 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Frequentie van overtochten
2 overtochten per dag
Minimale overtochttijd
5 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Valencia Ibiza: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Valencia naar Ibiza wilt reizen, variëren de prijzen van €40 voor één persoon als u zonder auto reist tot €187 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Valencia naar Ibiza route is €97. De gemiddelde vaartijd van Valencia naar Ibiza is 6 uur 14 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 30 min over om Ibiza te bereiken, terwijl de snelste boten in 5 uur in Ibiza aankomen. De eerste ferry vertrekt om 07:00 vanuit de haven van Valencia. De laatste boot naar Ibiza verlaat de haven van Valencia om 23:00.

Gemiddelde prijs van een Valencia naar Ibiza ferry overtocht
€97
Prijsklasse van overtochten Valencia Ibiza (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€40 - €187
Gemiddelde reistijd Valencia Ibiza
6 uur 14 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ibiza
07:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ibiza
23:00
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ibiza
02:15
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ibiza
12:00

Waarom met de veerboot van Valencia naar Ibiza?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Valencia naar Ibiza kan een handige en aangename optie zijn om in Ibiza te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Valencia naar Ibiza een ideale manier van reizen is.

Geniet van de frisse zeelucht
Er bestaat geen twijfel meer over dat zeelucht vele gezondheidsvoordelen heeft. Maak in Valencia, zodra u de haven verlaat, een wandeling op het dek van de boot van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea en geniet van de zeestralen en de verkwikkende, met zuurstof verrijkte zeelucht: een echte thalassokuur en zeer effectief om de longen te ventileren! Een gevoel van welzijn zal zich snel meester van u maken. Zo kunt u vol energie aan uw vakantie in Ibiza beginnen.
Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Valencia Ibiza, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
Als u de snelheid vergelijkt, is het vliegtuig zeker de snelste manier om van Valencia naar Ibiza te komen. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Valencia Ibiza overtocht op de Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een totaal andere ervaring dan vliegen!

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Valencia en Ibiza?

Als u wilt reizen tussen Valencia en Ibiza met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Trasmed Valencia Ibiza
Trasmed
De veerbootmaatschappij Trasmed verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Valencia en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-Ibiza vergelijken en een Trasmed ticket tussen Valencia en Ibiza boeken. Meer informatie over Trasmed
Grandi Navi Veloci Valencia Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci is een Italiaanse onderneming en een van de belangrijkste maatschappijen voor passagiersvervoer in het Middellandse-Zeegebied. Zij vaart op Italië (Sicilië en Sardinië), Spanje, Tunesië, Algerije, Frankrijk en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-Ibiza vergelijken en een Grandi Navi Veloci ticket tussen Valencia en Ibiza boeken. Meer informatie over Grandi Navi Veloci
Baleària Valencia Ibiza
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-Ibiza vergelijken en een Baleària ticket tussen Valencia en Ibiza boeken. Baleària verzorgt 11 overtochten per week naar Ibiza vanuit Valencia en de reistijd is 5 uur. Meer informatie over Baleària
5 uur
11 overtochten per week
Acciona Trasmediterránea Valencia Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Valencia-Ibiza vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Valencia en Ibiza boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 6 overtochten per week naar Ibiza vanuit Valencia en de reistijd is 6 uur 20 min. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
6 uur 20 min
6 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Valencia? Waar komen de boten aan in Ibiza?

Haven van vertrek in Valencia

Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Ibiza vanuit de volgende havens in Valencia:

Valencia
Kaart

Haven van aankomst in Ibiza

De schepen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed komen aan in Ibiza in de volgende havens:

Ibiza Eivissa
Kaart
Andere alternatieve overtochten tussen Valencia en Ibiza
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Valencia naar Ibiza gaat, duurt het minstens 5 uur om de 168 km tussen Valencia en Ibiza af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Valencia en Ibiza) en de veerbootmaatschappij (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària en Acciona Trasmediterránea). Momenteel zijn er 2 overtochten per dag van Valencia naar Ibiza met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Valencia en Ibiza met elkaar verbinden: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària en Acciona Trasmediterránea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Valencia Ibiza boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Valencia en Ibiza legt u 168 km af.

Om met de boot van Valencia naar Ibiza te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €40 voor de laagste prijs tot €187 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €97.

De eerste ferry vertrekt vanuit Valencia om 07:00 naar Ibiza.

De laatste ferry naar Ibiza vertrekt meestal om 23:00 vanuit Valencia.

Beleef een Valencia naar Ibiza ferry overtocht

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Valencia en Ibiza eruit zou zien. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Valencia Ibiza cruise aan boord van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Valencia tot ontscheping in Ibiza in kaart gebracht. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Valencia en Ibiza.

Vertrek vanuit Valencia met de veerboot

Voordat u vertrekt op uw Valencia Ibiza ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Valencia / U dient ruim van tevoren in de haven van Valencia aan te komen. Controleer dit bij uw Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Valencia - Ibiza / In Valencia presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed in de veerbootterminal van Valencia. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Ibiza / Vanuit de veerbootterminal van Valencia wordt u door de uitgezonden gesproken berichten uitgenodigd om aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Overtocht van Valencia naar Ibiza: aan boord van het schip...

Op het schip van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Ibiza is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Ibiza:

  • De veerboot vaart de haven van Ibiza binnen / U kunt pas naar uw voertuig terugkeren als de veerboot tot stilstand is gekomen en aan de kade in Ibiza Harbour is vastgemaakt. Het heeft geen zin u te haasten. Geniet in plaats daarvan van de aankomst in de haven van Ibiza vanaf het dek van de boot.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Valencia naar Ibiza bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Ibiza uw hut verlaten.
  • Het schip verlaten en Ibiza verkennen / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Ibiza is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Ibiza wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd