Met de veerboot van Volos naar Sporaden

Met de veerboot van Volos naar Sporaden is een uitstekende keuze! Volos-Sporaden veerboten worden verzorgd door 4 rederijen (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins) die de havens van Alonnisos, Skopelos, Skiathos en Volos aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Volos Sporaden ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries en Aegean Flying Dolphins vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 2 uur 10 min (Volos - Skiathos) voor een afstand van 53 km en de langste 5 uur 30 min (Volos - Alonnisos) voor een afstand van 88 km.

Veerboot Volos Sporaden in cijfers

Landen
Griekenland
Aantal overtochten
9 overtochten per dag
Aantal havens
4
Aantal veerbootverbindingen
3
Aantal veerbootmaatschappijen
4
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Volos Sporaden ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Volos Sporaden. Vergelijk de aanbiedingen van Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries en Aegean Flying Dolphins en boek uw Volos Sporaden ticket.

Alle Volos Sporaden veerboot routes

Op zoek naar een Volos naar Sporaden veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Volos en Sporaden te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets of Hellenic Seaways bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Volos, Skiathos, Skopelos of Alonnisos te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Volos Sporaden ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries of Aegean Flying Dolphins. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 3 veerboot routes tussen Volos en Sporaden!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Volos Sporaden - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Volos naar Sporaden

Sporaden: Aankomst per veerboot vanuit Volos en verkenning van de regio

  1. Skopelos:
    Begin je verkenning van de Sporaden met het prachtige eiland Skopelos. Als je aankomt met de veerboot, word je meteen betoverd door de prachtige witte huizen die op de heuvels staan. Verken de oude stad met zijn smalle straatjes en schilderachtige cafés. Bezoek zeker de 18e-eeuwse Panagitsa kerk, beroemd om zijn prachtige iconen en panoramisch uitzicht op zee.

  2. Skiathos :
    Vervolg je reis met de veerboot naar het beroemde eiland Skiathos. Skiathos staat bekend om zijn fijne zandstranden en is de ideale plek om te ontspannen en van de zon te genieten. Neem een duik in het kristalheldere water van het strand van Koukounaries of bezoek het klooster van Panagia Kounistra, een traditionele gebedsplaats te midden van weelderige groene landschappen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None