Reizen van Amsterdam naar Exeter

Plan uw reis van Amsterdam naar Exeter in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Exeter in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Exeter
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Londen
Exeter
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Exeter

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand610 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Exeter?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Exeter trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Exeter door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Exeter op een kaart evenals de route Amsterdam Exeter en de verschillende verbindingspunten (Exeter Airport, Exeter St Davids Station, Exeter Central Station, Exeter Bus Station, Amsterdam-Schiphol Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Exeter

Alle vervoerswijzen Amsterdam Exeter

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Exeter

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Exeter, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Amsterdam Exeter vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Ondanks een langere reistijd, de Amsterdam-Exeter route moet goedkoper zijn met verbonden vluchten.

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Exeter

 • EXT Exeter

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Amsterdam naar Exeter ?

Deze vlucht wordt gepland door slechts één luchtvaartmaatschappij: FlyBE.
FlyBE Amsterdam Exeter

Carpool van Amsterdam naar Exeter

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Amsterdam-Exeter rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Amsterdam naar Exeter, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Amsterdam naar Exeter bus

Vertrek busstations in Amsterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Amsterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van FlixBus, MegaBus, OUIBUS of National Express en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim hebt gelegd.

 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam Radarweg 1043

Bus stopt bij aankomst in Exeter

Zodra de coach stopt bij Exeter, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Exeter

trein Amsterdam naar Exeter

Amsterdam Exeter spoorwegen bedrijven

Dit zijn de 3 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Exeter: Eurostar, First Great Western en South West Trains.
Eurostar Amsterdam ExeterFirst Great Western Amsterdam ExeterSouth West Trains Amsterdam Exeter

Hogesnelheidstrein Amsterdam Exeter

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Exeter met de trein.

Intercitytrein Amsterdam Exeter

Het treinstation tussen Amsterdam en Exeter worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

is Amsterdam verbonden met Exeter met een directe trein?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Exeter zonder wijzigingen aan te brengen.

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Exeter

 • Exeter St Davids
 • Exeter Central

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Exeter?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
First Great Western beheert de lijn van Londen naar Exeter met -trein vanuit London Paddington station naar station Exeter St Davids (Engeland Verenigd Koninkrijk)
South West Trains maakt de spoorverbinding Londen-Exeter met -trein vanuit Clapham Junction Station (5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Exeter Central Station (0.5 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Exeter Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
De MegaBus-busmaatschappij draait van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Exeter Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
British Airways maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
KLM zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Heathrow LHR Airport)
FlyBE beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Exeter (aankomst op Exeter EXT Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Exeter (254 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)