Reizen van Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne

Plan uw reis van Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Newcastle Upon Tyne
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Leeds
Newcastle Upon Tyne
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Manchester
Newcastle Upon Tyne
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Londen
Newcastle Upon Tyne
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand517 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Newcastle Upon Tyne? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen, veerboot en vluchten te bereiken Newcastle Upon Tyne. Voer eenvoudig uw reisdatum in Newcastle Upon Tyne en Vivanoda doet de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, veerboot, treinen, carpoolen en bussen van FlyBE, British Airways, Eurostar, National Express, Easyjet, OUIBUS, MegaBus of East Coast te bereiken Newcastle Upon Tyne.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Newcastle Upon Tyne?

Luchtvaartmaatschappijen
Jet2.com maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Leeds (aankomst op Leeds-Bradford LBA Airport)
Easyjet biedt de volgende rotaties: van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport) en vertrekkende van Gatwick LGW Airport gelegen op 39 km van het centrum van Londen naar Newcastle Upon Tyne (aankomst op Newcastle NCL Airport)
KLM beheert de vlucht van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Newcastle Upon Tyne (op weg naar Newcastle NCL Airport)
FlyBE biedt de luchtverbindingen vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op London City LCY Airport) en van Gatwick LGW Airport (gelegen op 39 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Newcastle Upon Tyne (op weg naar Newcastle NCL Airport)
British Airways vliegt vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport) en van Heathrow LHR Airport (gelegen op 23 km van Londen Center, Verenigd Koninkrijk) naar Newcastle Upon Tyne (op weg naar Newcastle NCL Airport)
Spoorwegmaatschappijen
CrossCountry biedt een regel Leeds-Newcastle Upon Tyne met -trein vanuit Leeds Station (1.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Newcastle Station (1.1 km vanuit het centrum)
East Coast beheert de lijn van Londen naar Newcastle Upon Tyne met -trein vanuit London Kings Cross station naar station Newcastle (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Eurostar maakt de spoorverbinding Amsterdam-Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
First TransPennine Express biedt een regel van Manchester naar Newcastle Upon Tyne met -trein vanuit Manchester Airport station naar station Newcastle (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Londen-Newcastle Upon Tyne (400 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij National Express biedt busdiensten van London Victoria Coach Station Bus Terminal in Londen en Newcastle/Tyne Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
MegaBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Newcastle Upon Tyne City, waar de bus je afzet bij het busstation van Newcastle/Tyne op ongeveer 1.2 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Rederijen
De boten van DFDS Seaways zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van IJmuiden Ferry Terminal en Newcastle Upon Tyne (Newcastle Ferry Terminal, 11 km van de stad)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Newcastle Upon Tyne, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Amsterdam Newcastle Upon Tyne vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Vermijd weekends om naar toe te vliegen Newcastle Upon Tyne en flexibel zijn. Prijzen variëren in de loop van de tijd, afhankelijk van vele factoren, waaronder de datum en tijd van reizen. U kunt dus beter een flexibiliteit van 2 of 3 dagen hebben om uw reis te boeken.

Welke luchtvaartmaatschappijen exploiteren het Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne vluchten?

KLM is de enige luchtvaartmaatschappij met directe link naar Newcastle Upon Tyne van het vliegveld van Amsterdam.
KLM Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Bestemming luchthaven in Newcastle Upon Tyne

 • NCL Newcastle

Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne veerboot

Met de veerboot naar Newcastle Upon Tyne is een originele en zeer plezierige manier van reizen. In tegenstelling tot andere vervoerswijzen, beginnen de vakanties zodra u aan boord komt en profiteert u optimaal van de faciliteiten van DFDS Seaways. Het starten van een zoekopdracht op Vivanoda zal u helpen een goedkope te vinden Amsterdam Newcastle Upon Tyne ferry overtocht.

Redenen om de veerboot naar te nemen Newcastle Upon Tyne van Amsterdam

 • Het is veel relaxter dan met de auto. U zult ongetwijfeld van boord gaan Newcastle Upon Tyne helemaal relaxed.
 • U hoeft zich geen zorgen te maken over hoeveel bagage u heeft. Wanneer u instapt bij Amsterdam op een DFDS Seaways-veerboot hebt u de vrijheid om zoveel bagage mee te nemen als u wilt, zolang deze zich in uw voertuig bevindt.
 • Er is geen ander, aangenamer vervoermiddel dan de veerboot om met uw kinderen tussen te reizen Amsterdam en Newcastle Upon Tyne in familie.

Welke bedrijven exploiteren het Amsterdam Newcastle Upon Tyne veerboot route?

De Amsterdam Newcastle Upon Tyne veerdienst wordt alleen bediend door DFDS Seaways.

DFDS Seaways Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Amsterdam veerbootterminals

U moet aankomen in de haven van Amsterdamruim van tevoren. Controleer dit keer met uw bedrijf DFDS Seaways. Na deze tijd is uw reservering niet langer beveiligd. Op Amsterdam veerbootterminal, zoek de DFDS Seaways-loketten en presenteer uw paspoort en het boekingsnummer. Als u rijdt, wordt de registratie rechtstreeks vanuit uw voertuig uitgevoerd.
 • IJmuiden Ferry Terminal

Newcastle Upon Tyne veerbootterminals

 • Newcastle Ferry Terminal

Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne bus

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Het enige wat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, OUIBUS, MegaBus of National Express, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Amsterdam Stadionplein
 • Amsterdam Radarweg 1043

Aankomst busstations in Newcastle Upon Tyne

In Newcastle Upon Tyne, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Newcastle/Tyne

trein Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne

Is er een directe trein op weg naar Newcastle Upon Tyne van Amsterdam?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne zonder wijzigingen aan te brengen.

Intercitytrein Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Amsterdam-Newcastle Upon Tyne route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Amsterdam en Newcastle Upon Tyne met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Amsterdam Newcastle Upon Tyne treinbedrijven

Er zijn 4 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Amsterdam en Newcastle Upon Tyne: CrossCountry, East Coast, Eurostar en First TransPennine Express.
CrossCountry Amsterdam Newcastle Upon TyneEast Coast Amsterdam Newcastle Upon TyneEurostar Amsterdam Newcastle Upon TyneFirst TransPennine Express Amsterdam Newcastle Upon Tyne

Treinstations van Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Newcastle Upon Tyne

 • Newcastle

Carpool van Amsterdam naar Newcastle Upon Tyne

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Amsterdam-Newcastle Upon Tyne rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)