Aanbevolen route
Barcelona
Rechtstreekse reis naar Ibiza met veerboot, vlucht
Ibiza
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Barcelona
Reizen met de veerboot naar Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Reizen met de vlucht, veerboot naar Ibiza
Ibiza
Prijzen zoeken
Barcelona
Reizen met de veerboot naar Formentera
Formentera
Reizen met de veerboot naar Ibiza
Ibiza
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Barcelona naar Ibiza?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Barcelona naar Ibiza? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Barcelona naar Ibiza is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Barcelona naar Ibiza stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Barcelona naar Ibiza ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi of Mediterranea Pitiusa, zodat u de Barcelona Ibiza ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Barcelona naar Ibiza te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Barcelona - Ibiza

Haven van vertrek
Barcelona
Spanje
Catalonië
Haven van aankomst
Ibiza
Spanje
De Balearen
Afstand
283 km
Veerboot maatschappijen
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Frequentie van overtochten
13 overtochten per week
Minimale overtochttijd
8 uur 30 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Barcelona Ibiza: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Barcelona naar Ibiza wilt reizen, variëren de prijzen van €38 voor één persoon als u zonder auto reist tot €233 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Barcelona naar Ibiza route is €114. De gemiddelde vaartijd van Barcelona naar Ibiza is 8 uur 20 min. De langzaamste veerboten doen er 9 uur 30 min over om Ibiza te bereiken, terwijl de snelste boten in 7 uur 59 min in Ibiza aankomen. De eerste ferry vertrekt om 09:00 vanuit de haven van Barcelona. De laatste boot naar Ibiza verlaat de haven van Barcelona om 22:01.

Gemiddelde prijs van een Barcelona naar Ibiza ferry overtocht
€114
Prijsklasse van overtochten Barcelona Ibiza (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€38 - €233
Gemiddelde reistijd Barcelona Ibiza
8 uur 20 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Ibiza
09:00
Tijd laatste ferry vertrekt naar Ibiza
22:01
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Ibiza
06:00
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Ibiza
17:00

Waarom met de veerboot van Barcelona naar Ibiza?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Barcelona naar Ibiza kan een handige en aangename optie zijn om in Ibiza te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Barcelona naar Ibiza een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Barcelona Ibiza, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Uitrusten in een hut
Hoewel het boeken van een hut op de overtocht van Barcelona naar Ibiza optioneel is, is het een comfort waarvan u moet genieten. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Hoewel het gebruik ervan het meest voor de hand ligt bij een nachtelijke overtocht, is het ook heel goed mogelijk om er overdag een te boeken.
Geniet van zeer attent personeel
Tijdens de hele reis van Barcelona naar Ibiza staat een professionele en behulpzame bemanning voor u klaar. Zij oriënteren u in het schip, begeleiden u naar uw hut, bedienen u in het restaurant en beantwoorden al uw vragen. U vindt een 'informatiepunt' op het schip, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Barcelona en Ibiza?

Als u wilt reizen tussen Barcelona en Ibiza met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Trasmed Barcelona Ibiza
Trasmed
De veerbootmaatschappij Trasmed verzorgt overtochten in Spanje en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Barcelona en Ibiza. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Ibiza vergelijken en een Trasmed ticket tussen Barcelona en Ibiza boeken. Meer informatie over Trasmed
Grandi Navi Veloci Barcelona Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci is een Italiaanse onderneming en een van de belangrijkste maatschappijen voor passagiersvervoer in het Middellandse-Zeegebied. Zij vaart op Italië (Sicilië en Sardinië), Spanje, Tunesië, Algerije, Frankrijk en Marokko. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Ibiza vergelijken en een Grandi Navi Veloci ticket tussen Barcelona en Ibiza boeken. Meer informatie over Grandi Navi Veloci
Baleària Barcelona Ibiza
Baleària
Baleària, opgericht in 1997, is een veerbootmaatschappij uit Valencia, Spanje. Zij biedt overtochten aan naar verschillende bestemmingen in Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Ibiza vergelijken en een Baleària ticket tussen Barcelona en Ibiza boeken. Baleària verzorgt 7 overtochten per week naar Ibiza vanuit Barcelona en de reistijd is 8 uur 30 min. Meer informatie over Baleària
8 uur 30 min
7 overtochten per week
Acciona Trasmediterránea Barcelona Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea werd opgericht in 1989 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Het bedrijf bedient het Middellandse Zeegebied van Spanje, Frankrijk en Italië. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Barcelona-Ibiza vergelijken en een Acciona Trasmediterránea ticket tussen Barcelona en Ibiza boeken. Acciona Trasmediterránea verzorgt 6 overtochten per week naar Ibiza vanuit Barcelona en de reistijd is 9 uur. Meer informatie over Acciona Trasmediterránea
9 uur
6 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Barcelona? Waar komen de boten aan in Ibiza?

Haven van vertrek in Barcelona

Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea veerboten vertrekken naar Ibiza vanuit de volgende havens in Barcelona:

Barcelona
Kaart

Haven van aankomst in Ibiza

De schepen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed komen aan in Ibiza in de volgende havens:

Ibiza Eivissa
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Barcelona naar Ibiza gaat, duurt het minstens 8 uur 30 min om de 283 km tussen Barcelona en Ibiza af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Barcelona en Ibiza) en de veerbootmaatschappij (Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària en Acciona Trasmediterránea). Momenteel zijn er 13 overtochten per week van Barcelona naar Ibiza met de veerboot.

Er zijn 4 scheepvaartmaatschappijen die Barcelona en Ibiza met elkaar verbinden: Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària en Acciona Trasmediterránea.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Barcelona Ibiza boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Barcelona en Ibiza legt u 283 km af.

Om met de boot van Barcelona naar Ibiza te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €38 voor de laagste prijs tot €233 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €114.

De eerste ferry vertrekt vanuit Barcelona om 09:00 naar Ibiza.

De laatste ferry naar Ibiza vertrekt meestal om 22:01 vanuit Barcelona.

Beleef een Barcelona naar Ibiza ferry overtocht

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Barcelona naar Ibiza eruit ziet. Om u te helpen uzelf beter te verplaatsen in de ervaring van een Barcelona Ibiza cruise aan boord van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi of Mediterranea Pitiusa, hebben wij de verschillende fasen van de reis van inscheping in Barcelona tot ontscheping in Ibiza in kaart gebracht. U vindt hier ook praktische informatie over Barcelona en Ibiza.

Vertrek vanuit Barcelona met de veerboot

Voordat u vertrekt op uw Barcelona Ibiza ferry reis, zijn hier enkele stappen die u moet nemen voordat u aan boord gaat:

  • Aankomsttijd in de haven van Barcelona / U moet binnen de door Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea vastgestelde tijd aankomen bij de veerbootterminal van Barcelona. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Barcelona - Ibiza / In Barcelona presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci of Trasmed in de veerbootterminal van Barcelona. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van het schip naar Ibiza / In de veerbootterminal van Barcelona worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. In uw voertuig gaat het personeel van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea regel voor regel aan boord. Wacht geduldig op uw beurt.

Leven aan boord van de veerboot tussen Barcelona en Ibiza

Op het schip van Trasmed, Grandi Navi Veloci, Baleària of Acciona Trasmediterránea heeft iedereen zijn eigen reisfilosofie. Terwijl sommige mensen geneigd zullen zijn te ontspannen in een gezellige lounge, zullen anderen graag winkelen in de boetieks of eten in het zelfbedieningsrestaurant.

Ibiza is in zicht, ontscheping nabij!

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Ibiza:

  • De veerboot vaart de haven van Ibiza binnen / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. Het heeft geen zin u te haasten. In de tussentijd adviseren wij u om vanaf het buitendek te genieten van de aankomst in Ibiza.
  • Als u in een hut zit. / U moet uw hut ongeveer een half uur voor aankomst in Ibiza Harbour verlaten.
  • Het schip verlaten en Ibiza verkennen / U kunt uw auto relatief snel uit de enorme garage van de veerboot rijden, zodra de deuren open zijn. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Ibiza is niet uitgesloten. Verlaat eindelijk de haven en Ibiza wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd