Aanbevolen route
Ios
Rechtstreekse reis naar Kythnos met veerboot
Kythnos
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Ios
Reizen met de veerboot naar Sifnos
Sifnos
Reizen met de veerboot naar Kythnos
Kythnos
Prijzen zoeken
Ios
Reizen met de veerboot naar Paros
Paros
Reizen met de veerboot naar Kythnos
Kythnos
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Ios naar Kythnos?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Ios naar Kythnos? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Ios naar Kythnos is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Ios naar Kythnos stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Ios naar Kythnos ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries of Golden Star Ferries, zodat u de Ios Kythnos ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Sea Jets, Hellenic Seaways of Zante Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Ios naar Kythnos te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Ios - Kythnos

Haven van vertrek
Ios
Griekenland
Cycladen eilanden
Haven van aankomst
Kythnos
Griekenland
Cycladen eilanden
Afstand
108 km
Veerboot maatschappijen
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
5 uur 50 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Ios Kythnos: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Ios naar Kythnos wilt reizen, variëren de prijzen van €18 voor één persoon als u zonder auto reist tot €98 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Ios naar Kythnos route is €58. De gemiddelde vaartijd van Ios naar Kythnos is 8 uur 8 min. De langzaamste veerboten doen er 8 uur 15 min over om Kythnos te bereiken, terwijl de snelste boten in 8 uur in Kythnos aankomen. De eerste ferry vertrekt om 08:35 vanuit de haven van Ios. De laatste boot naar Kythnos verlaat de haven van Ios om 09:05.

Gemiddelde prijs van een Ios naar Kythnos ferry overtocht
€58
Prijsklasse van overtochten Ios Kythnos (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€18 - €98
Gemiddelde reistijd Ios Kythnos
8 uur 8 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Kythnos
08:35
Tijd laatste ferry vertrekt naar Kythnos
09:05
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Kythnos
16:50
Aankomsttijd van de laatste ferry naar Kythnos
17:05

Waarom met de veerboot van Ios naar Kythnos?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Ios naar Kythnos kan een handige en aangename optie zijn om in Kythnos te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Ios naar Kythnos een ideale manier van reizen is.

Het is veel minder saai dan in het vliegtuig
In het algemeen is een reis van Ios naar Kythnos veel sneller per vliegtuig. Maar u zit vast in uw stoel, vastgebonden door uw veiligheidsgordel, en er is bijna geen mogelijkheid om te reizen. Aan de andere kant, tijdens de Ios Kythnos overtocht op de Zante Ferries, Hellenic Seaways of Sea Jets ferry, heeft u alle vrijheid in uw activiteiten, om te eten, te wandelen, te entertainen of te rusten. Een vlucht zal u nooit zoveel diensten bieden tijdens de reis.
Omdat het de ideale manier is om met uw gezin te reizen!
Met de veerboot reizen is gewoon de ideale manier om tussen Ios en Kythnos te reizen als u met uw gezin bent en vooral met kinderen. Alles is eenvoudiger. Zodra u Ios verlaat, stelt u zich voor dat uw kinderen het schip verkennen, lange tijd spelen in de speeltuinen of in de videospelletjes en speelhallen (voor tieners), de nieuwste films bekijken in de bioscoop, een gezinsmaaltijd delen in het restaurant, of zich vergapen aan een goochelshow of andere talloze activiteiten. Deze boottocht tussen Ios en Kythnos zal voor uw kinderen een onvergetelijk moment blijven.
Voor zorgzaam personeel
Het personeel van Sea Jets, Hellenic Seaways of Zante Ferries staat tot uw beschikking vanaf het moment dat het schip Ios verlaat tot het vertrek uit Kythnos. Het is gebruikelijk om een informatiebalie op het schip te vinden, meestal op het hoofddek.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Ios en Kythnos?

Als u wilt reizen tussen Ios en Kythnos met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Sea Jets, Hellenic Seaways of Zante Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Sea Jets Ios Kythnos
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ios-Kythnos vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Ios en Kythnos boeken. Sea Jets verzorgt 1 overtochten per week naar Kythnos vanuit Ios en de reistijd is 9 uur 20 min. Meer informatie over Sea Jets
9 uur 20 min
1 overtochten per week
Hellenic Seaways Ios Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Athene, Griekenland. De maatschappij bedient de Griekse eilanden en de Egeïsche regio. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ios-Kythnos vergelijken en een Hellenic Seaways ticket tussen Ios en Kythnos boeken. Meer informatie over Hellenic Seaways
Zante Ferries Ios Kythnos
Zante Ferries
Zante Ferries is opgericht in 1990 en heeft haar hoofdkantoor in Zakynthos, Griekenland. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Ios-Kythnos vergelijken en een Zante Ferries ticket tussen Ios en Kythnos boeken. Zante Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Kythnos vanuit Ios en de reistijd is 5 uur 50 min. Meer informatie over Zante Ferries
5 uur 50 min
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Ios? Waar komen de boten aan in Kythnos?

Haven van vertrek in Ios

Sea Jets, Hellenic Seaways of Zante Ferries veerboten vertrekken naar Kythnos vanuit de volgende havens in Ios:

Ios
Kaart

Haven van aankomst in Kythnos

De schepen van Zante Ferries, Hellenic Seaways of Sea Jets komen aan in Kythnos in de volgende havens:

Kythnos
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Ios naar Kythnos gaat, duurt het minstens 5 uur 50 min om de 108 km tussen Ios en Kythnos af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Ios en Kythnos) en de veerbootmaatschappij (Sea Jets, Hellenic Seaways en Zante Ferries). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Ios naar Kythnos met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Ios en Kythnos met elkaar verbinden: Sea Jets, Hellenic Seaways en Zante Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Ios Kythnos boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Ios en Kythnos legt u 108 km af.

Om met de boot van Ios naar Kythnos te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €18 voor de laagste prijs tot €98 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €58.

De eerste ferry vertrekt vanuit Ios om 08:35 naar Kythnos.

De laatste ferry naar Kythnos vertrekt meestal om 09:05 vanuit Ios.

Uw Ios naar Kythnos ferry ervaring

Als dit uw eerste keer is op een veerboot, is het niet eenvoudig om u voor te stellen hoe een overtocht over zee van Ios naar Kythnos eruit ziet. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Ios tot het ontschepen in Kythnos, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries en Golden Star Ferries. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Ios en Kythnos.

Klaar voor inscheping in Ios

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Ios Kythnos ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Ios / U dient ruim van tevoren in de haven van Ios aan te komen. Controleer dit bij uw Zante Ferries, Hellenic Seaways of Sea Jets maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Ios - Kythnos / Ga naar de balie van Zante Ferries, Hellenic Seaways of Sea Jets in de ferry terminal van Ios om in te checken met uw paspoort of ID-kaart en uw reserveringsnummer. Met de auto is het proces hetzelfde, maar dan rechtstreeks vanuit de instapstroken. U blijft in uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Kythnos / Let op gesproken berichten in de veerbootterminal van Ios die u uitnodigen om aan boord te gaan. Als u met de auto reist, zal het personeel van Zante Ferries, Hellenic Seaways of Sea Jets u instructies geven over hoe u aan boord kunt komen en uw voertuig op het schip kunt parkeren.

Aan boord van de ferry van Ios naar Kythnos

Aan boord van het schip van Zante Ferries, Hellenic Seaways of Sea Jets kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Kythnos

Tot slot vindt u hier wat informatie voor de aankomst van de ferry in Kythnos:

  • Naderen van de haven van Kythnos / U krijgt pas toegang tot de garage als de boot is afgemeerd. U hoeft zich niet te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Kythnos binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Ios naar Kythnos bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Kythnos uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Kythnos is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Een douanecontrole in Kythnos is niet uitgesloten. Eindelijk begint uw verblijf in Kythnos serieus!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd