Aanbevolen route
Sitia
Rechtstreekse reis naar Chalki met veerboot
Chalki
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Sitia
Reizen met de veerboot naar Diafani
Diafani
Reizen met de veerboot naar Chalki
Chalki
Prijzen zoeken
Sitia
Reizen met de veerboot naar Pigadia
Pigadia
Reizen met de veerboot naar Chalki
Chalki
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Sitia naar Chalki?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Sitia naar Chalki? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Sitia naar Chalki is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Sitia naar Chalki stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Sitia naar Chalki ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos of Sea Jets, zodat u de Sitia Chalki ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Sitia naar Chalki te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Sitia - Chalki

Haven van vertrek
Sitia
Griekenland
Kreta
Haven van aankomst
Chalki
Griekenland
Dodekanesos
Afstand
176 km
Veerboot maatschappijen
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Frequentie van overtochten
2 overtochten per week
Minimale overtochttijd
8 uur 40 min
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Veerboot Sitia Chalki: Tarieven, Tijdschema's en Duur

Als u met de veerboot van Sitia naar Chalki wilt reizen, variëren de prijzen van €18 voor één persoon als u zonder auto reist tot €120 als u met uw auto reist. De gemiddelde prijs die we hebben gezien op de Sitia naar Chalki route is €69. De gemiddelde vaartijd van Sitia naar Chalki is 7 uur 5 min. De langzaamste veerboten doen er 7 uur 5 min over om Chalki te bereiken, terwijl de snelste boten in 7 uur 5 min in Chalki aankomen. De eerste ferry vertrekt om 06:25 vanuit de haven van Sitia.

Gemiddelde prijs van een Sitia naar Chalki ferry overtocht
€69
Prijsklasse van overtochten Sitia Chalki (Laagste prijs voor 1 passagier en hoogste prijs voor 1 passagier en een auto)
€18 - €120
Gemiddelde reistijd Sitia Chalki
7 uur 5 min
Vertrektijd van de eerste ferry naar Chalki
06:25
Aankomsttijd van de eerste ferry naar Chalki
13:30

Waarom met de veerboot van Sitia naar Chalki?

Of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin, een overtocht van Sitia naar Chalki kan een handige en aangename optie zijn om in Chalki te komen. Hier zijn 3 redenen waarom wij denken dat de veerboot van Sitia naar Chalki een ideale manier van reizen is.

Genieten van het ongelooflijke uitzicht op zee
Telkens als wij op vakantie gaan aan de kust, zoeken wij het beste uitzicht op zee. Tijdens de overtocht naar Sitia Chalki, of u nu aan dek bent, dineert in het restaurant of ontspant in de comfortabele lounges van het schip van ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries, u zit gewoon op de eerste rij voor het ongelooflijke schouwspel dat de zee biedt. Restaurant, bars, lounges, hutten... het prachtige uitzicht op zee is alomtegenwoordig aan boord van het schip.
Uitrusten in een hut
Hoewel het niet verplicht is om de overtocht van Sitia naar Chalki te maken door een hut te boeken, ontneemt u zichzelf een comfort dat de veerboot als enige vervoersmiddel te bieden heeft. Uitgerust met slaapplaatsen, een eigen badkamer en soms zelfs patrijspoorten of balkons, verschillen de hutten niet van echte hotelkamers. Zelfs op een dagovertocht is de privacy van een hut nog steeds mogelijk en veel comfortabeler dan zitten in een lounge.
U krijgt veel meer rust dan in de auto
Lange autoritten zijn vermoeiend en vereisen constante waakzaamheid tijdens het rijden. De overtocht naar Sitia Chalki is het tegenovergestelde! Aan boord, afhankelijk van het schip van ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries, wordt er alles aan gedaan om u te ontspannen in de rust van comfortabele ligstoelen, om u tijd voor uzelf te geven, om te loungen op de buitendekken, om u te vermaken en om plezier te maken. U komt stressvrij en volledig ontspannen aan in Chalki.

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Sitia en Chalki?

Als u wilt reizen tussen Sitia en Chalki met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

ANEK Lines Sitia Chalki
ANEK Lines
Anek Lines is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Sitia-Chalki en andere scheepvaartlijnen tussen Italië en Griekenland en tussen vele Griekse eilanden exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sitia-Chalki vergelijken en een ANEK Lines ticket tussen Sitia en Chalki boeken. ANEK Lines verzorgt 2 overtochten per week naar Chalki vanuit Sitia en de reistijd is 8 uur 40 min. Meer informatie over ANEK Lines
8 uur 40 min
2 overtochten per week
Sea Jets Sitia Chalki
Sea Jets
Sea Jets is een Griekse scheepvaartmaatschappij die in 1989 is opgericht. Zij exploiteert ongeveer 140 routes tussen Piraeus en Kreta en de Cycladen-archipel. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sitia-Chalki vergelijken en een Sea Jets ticket tussen Sitia en Chalki boeken. Meer informatie over Sea Jets
Blue Star Ferries Sitia Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries is een Griekse scheepvaartmaatschappij die de route Sitia-Chalki en andere binnenlandse routes tussen het Griekse vasteland en de talloze eilanden (Cycladen, Ionisch gebied, Kreta, Dodekanesos) exploiteert. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Sitia-Chalki vergelijken en een Blue Star Ferries ticket tussen Sitia en Chalki boeken. Meer informatie over Blue Star Ferries

Waar vertrekken de veerboten in Sitia? Waar komen de boten aan in Chalki?

Haven van vertrek in Sitia

ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries veerboten vertrekken naar Chalki vanuit de volgende havens in Sitia:

Sitia
Kaart

Haven van aankomst in Chalki

De schepen van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines komen aan in Chalki in de volgende havens:

Chalki
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Sitia naar Chalki gaat, duurt het minstens 8 uur 40 min om de 176 km tussen Sitia en Chalki af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Sitia en Chalki) en de veerbootmaatschappij (ANEK Lines, Sea Jets en Blue Star Ferries). Momenteel zijn er 2 overtochten per week van Sitia naar Chalki met de veerboot.

Er zijn 3 scheepvaartmaatschappijen die Sitia en Chalki met elkaar verbinden: ANEK Lines, Sea Jets en Blue Star Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Vergelijk, voordat u boekt, de prijzen van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets op onze website Vivanoda. Vervolgens kunt u uw geselecteerde overtocht gemakkelijk en veilig boeken op de website van onze partner.

Als u uw Sitia Chalki boeking wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze partner die uw boeking beheert. Merk op dat, afhankelijk van de tariefvoorwaarden, sommige tickets niet terugbetaalbaar of wijzigbaar zijn. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij het boeken van uw ticket.

Tijdens uw overtocht tussen Sitia en Chalki legt u 176 km af.

Om met de boot van Sitia naar Chalki te gaan, kunt u prijzen vinden die variëren van €18 voor de laagste prijs tot €120 voor de hoogste prijs. De gemiddelde prijs die wij zagen was €69.

De eerste ferry vertrekt vanuit Sitia om 06:25 naar Chalki.

Hoe is een Sitia naar Chalki ferry overtocht?

Als u nog nooit op een veerboot bent geweest, is het moeilijk voor te stellen hoe een dag op zee tussen Sitia en Chalki eruit zou zien. Daarom zullen wij deze unieke reiservaring beschrijven, van het inschepen in Sitia tot het ontschepen in Chalki, zodat u zich beter kunt inleven in de maritieme wereld van ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos en Sea Jets. U vindt hier ook toeristische en praktische informatie over Sitia en Chalki.

Instappen in Sitia

Hier zijn de stappen om in te schepen voordat uw Sitia Chalki ferry reis begint:

  • Aanmelding in de haven van Sitia / U dient ruim van tevoren in de haven van Sitia aan te komen. Controleer dit bij uw Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines maatschappij. Na dit tijdstip kan de maatschappij u weigeren aan boord te gaan.
  • Inchecken voor de overtocht Sitia - Chalki / In Sitia presenteert u uw identiteitspapieren (paspoort of CNI) en het boekingsnummer bij de loketten van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines in de veerbootterminal van Sitia. Als u met de auto reist, ga dan op de gereserveerde plaatsen staan. Het inchecken gebeurt direct vanuit uw voertuig.
  • Aan boord van de veerboot naar Chalki / In de veerbootterminal van Sitia worden informatieve berichten uitgezonden om u uit te nodigen aan boord te gaan. Met de auto volgt u de instructies van het personeel van ANEK Lines, Sea Jets of Blue Star Ferries om aan boord te gaan en uw voertuig aan boord te parkeren.

Aan boord van de ferry van Sitia naar Chalki

Aan boord van het schip van Blue Star Ferries, Sea Jets of ANEK Lines kunt u uw activiteiten kiezen op basis van uw voorkeuren! Sommigen zullen zich willen ontspannen in een van de relaxlounges, anderen zullen optimaal gebruik willen maken van alle diensten aan boord of gewoon genieten van het uitzicht op zee vanaf het scheepsdek.

Aankomst van de veerboot in Chalki

Hier vindt u informatie voor de ontscheping in Chalki:

  • De veerboot vaart de haven van Chalki binnen / Zodra de ferry is aangemeerd, mag u terugkeren naar de garage van het schip. U hoeft zich niet te haasten. U kunt het beste op het buitendek wachten om te zien hoe de veerboot de haven van Chalki binnen manoeuvreert.
  • Als u in een hut zit. / Als u in een comfortabele hut van Sitia naar Chalki bent gereisd, moet u ongeveer een half uur voor aankomst in Chalki uw hut verlaten.
  • Verlaat het schip en Chalki is van u / Het verlaten van de scheepsgarage gaat vrij snel. Als voetganger stapt u nog sneller uit. Het douanepersoneel in de haven van Chalki kan u een controle geven. Verlaat eindelijk de haven en Chalki wacht op u!

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd