Aanbevolen route
Triëst
Rechtstreekse reis naar Durres met veerboot
Durres
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Triëst
Reizen met de veerboot, carpooling, bus naar Ancona
Ancona
Reizen met de veerboot naar Durres
Durres
Prijzen zoeken
Triëst
Reizen met de carpooling, bus naar Bari
Bari
Reizen met de veerboot naar Durres
Durres
Prijzen zoeken

Hoe kom ik met de veerboot van Triëst naar Durres?

Bent u op zoek naar het ideale ticket voor de overtocht van Triëst naar Durres? Zoek niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Een ferry nemen van Triëst naar Durres is een handige en plezierige manier om te reizen.

Wij weten dat het plannen van een ferry overtocht van Triëst naar Durres stressvol kan zijn, daarom doen wij ons best om het u zo gemakkelijk en snel mogelijk te maken om een Triëst naar Durres ferry ticket te boeken.

Met Vivanoda, ons gebruiksvriendelijke platform, kunt u prijzen, routes en diensten vergelijken van verschillende veerbootmaatschappijen zoals Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries of European Seaways, zodat u de Triëst Durres ferry deal kunt vinden die het beste past bij uw behoeften en budget, of u nu alleen reist, met z'n tweeën of met uw gezin.

De meeste schepen van Adria Ferries bieden faciliteiten aan boord zoals hutten, restaurants, winkels, Wi-Fi en nog veel meer. Vaak bieden ze ook faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Om de beste aanbiedingen voor overtochten van Triëst naar Durres te vinden, voert u gewoon uw reisdatums in en start u uw zoektocht op Vivanoda.

Informatie over de overtocht Triëst - Durres

Haven van vertrek
Triëst
Italië
Friuli-Venezia Giulia
Haven van aankomst
Durres
Albanië
Afstand
663 km
Veerboot maatschappijen
Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti
Frequentie van overtochten
1 overtochten per week
Minimale overtochttijd
27 uur
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Welke maatschappijen verzorgen overtochten tussen Triëst en Durres?

Als u wilt reizen tussen Triëst en Durres met de veerboot, kunt u kiezen uit verschillende maatschappijen, waaronder Adria Ferries die regelmatige diensten tussen beide steden aanbieden. Meer informatie over de verschillende veerbootmaatschappijen op deze route en hun vertrektijden vindt u hier.

Adria Ferries Triëst Durres
Adria Ferries
De veerbootmaatschappij Adria Ferries verzorgt overtochten in Italië en Albanië en in het bijzonder zeeverbindingen tussen de havens van Triëst en Durres. Op Vivanoda kunt u de tarieven van Triëst-Durres vergelijken en een Adria Ferries ticket tussen Triëst en Durres boeken. Adria Ferries verzorgt 1 overtochten per week naar Durres vanuit Triëst en de reistijd is 27 uur. Meer informatie over Adria Ferries
27 uur
1 overtochten per week

Waar vertrekken de veerboten in Triëst? Waar komen de boten aan in Durres?

Haven van vertrek in Triëst

Adria Ferries veerboten vertrekken naar Durres vanuit de volgende havens in Triëst:

Trieste
Kaart

Haven van aankomst in Durres

De schepen van Adria Ferries komen aan in Durres in de volgende havens:

Durres
Kaart
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

FAQ

Als u met de veerboot van Triëst naar Durres gaat, duurt het minstens 27 uur om de 663 km tussen Triëst en Durres af te leggen.

Dit hangt vaak af van het seizoen (in de winter zijn er minder overtochten tussen Triëst en Durres) en de veerbootmaatschappij (Adria Ferries). Momenteel zijn er 1 overtochten per week van Triëst naar Durres met de veerboot.

Er zijn 1 scheepvaartmaatschappijen die Triëst en Durres met elkaar verbinden: Adria Ferries.

Ja, absoluut, directe overtochten worden aangeboden door Minoan Lines, Adria Ferries, ANEK Lines, Tirrenia di Navigazione, Ventouris Ferries, European Seaways, Grandi Navi Veloci, Adriatica Traghetti.

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd