Met de veerboot van Venetië naar Kroatië

Met de veerboot van Venetië naar Kroatië is een uitstekende keuze! Venetië-Kroatië veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (Venezia Lines of Atlas Kompas) die de havens van Rovinj, Umag, Porec, Pula en Venetië aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Venetië Kroatië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Venezia Lines en Atlas Kompas vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 5 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Venetië Kroatië bootreis te plannen.

De snelste overtocht duurt 2 uur 30 min (Venetië - Umag) voor een afstand van 92 km en de langste 3 uur 50 min (Venetië - Rovinj) voor een afstand van 109 km.

Veerboot Venetië Kroatië in cijfers

Landen
Italië
Kroatië
Aantal overtochten
5 overtochten per dag
Aantal havens
5
Aantal veerbootverbindingen
4
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Venetië Kroatië ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Venetië Kroatië. Vergelijk de aanbiedingen van Venezia Lines en Atlas Kompas en boek uw Venetië Kroatië ticket.

Alle Venetië Kroatië veerboot routes

Op zoek naar een Venetië naar Kroatië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Venetië en Kroatië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Atlas Kompas of Venezia Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Venetië, Pula, Porec, Umag of Rovinj te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Venetië Kroatië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Venezia Lines of Atlas Kompas. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 4 veerboot routes tussen Venetië en Kroatië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Venetië Kroatië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Venetië naar Kroatië

Kroatië: Veerbootreis en ontdekking van het land

De havens van Kroatië zijn een ideaal vertrekpunt voor uw veerbootreis. De haven van Rijeka, in het noordwesten van het land, is een belangrijke toegangspoort voor veel passagiers. Hier vind je veerboten naar verschillende bestemmingen, waaronder het beroemde eiland Cres. Een andere belangrijke haven is Split, in het midden van het land. Van hieruit kun je de eilanden Brač, Hvar en Vis bereiken, die bekend staan om hun witte zandstranden en kristalheldere water.

Veerboten in Kroatië bieden reizigers een groot aantal opties. Of je nu kleine, ongerepte eilanden wilt verkennen of bruisende havensteden wilt ontdekken, er is voor elk wat wils. De eilanden Korčula en Mljet, bekend om hun nationale parken en ongerepte natuur, zijn gemakkelijk bereikbaar per veerboot vanuit Dubrovnik, een stad met een rijk middeleeuws erfgoed.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None