Reizen van Amsterdam naar Dover

Plan uw reis van Amsterdam naar Dover in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Dover in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Londen
Dover
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Rijsel
Dover
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Dover

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand283 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Amsterdam naar Dover?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Dover trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Dover door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Dover op een kaart evenals de route Amsterdam Dover en de verschillende verbindingspunten (Dover Priory Station, Dover Bus Station, Dover Bus Station Bus Station, Dover Ferry Port Bus Station, Dover town centre Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Dover

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Dover?

Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Rijsel City (met het busstation Lille Europe in het centrum van 0.9 km) en Dover City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dover - Eurolines Coach Check-in op ongeveer 0.5 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het National Express-netwerk bevat een buslijn tussen Londen City (met het busstation London Victoria Coach Station in het centrum van 1.8 km) en Dover City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dover op ongeveer 0.2 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Amsterdam Stadionplein Bus Terminal in Amsterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Luchtvaartmaatschappijen
FlyBE maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op London City LCY Airport)
British Airways zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Heathrow LHR Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Southeastern biedt een regel Londen-Dover met High Speed Line-trein vanuit Stratford International Station (9.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dover Priory Station (0.5 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Amsterdam naar Londen met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station London St Pancras (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Thalys maakt de spoorverbinding Amsterdam-Rijsel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Rijsel-Dover (135 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Dover

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Dover (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 283 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Dover te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Londen en Londen-Dover zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Londen, waar de trein High Speed Line of Chatham Line geëxploiteerd door de Southeastern naar Dover vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Dover te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Londen en Londen-Dover.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Londen een andere bus die je naar het busstation van Dover (Engeland Verenigd Koninkrijk) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Dover kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Londen doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Londen (London City Airport, IATA-code: LCY) geëxploiteerd door FlyBE, British Airways, KLM of Easyjet.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Rijsel-Dover kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)