Met de veerboot van Propriano naar Italië

Met de veerboot van Propriano naar Italië is een uitstekende keuze! Propriano-Italië veerboten worden verzorgd door 1 rederijen (La Meridionale) die de havens van Porto Torres en Propriano aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Propriano Italië ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van La Meridionale vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 1 overtochten per week, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Propriano Italië bootreis te plannen.

Veerboot Propriano Italië in cijfers

Landen
Frankrijk
Italië
Aantal overtochten
1 overtochten per week
Aantal havens
2
Aantal veerbootverbindingen
1
Aantal veerbootmaatschappijen
1
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Alle Propriano Italië veerboot routes

Op zoek naar een Propriano naar Italië veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Propriano en Italië te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van La Meridionale bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Propriano of Porto Torres te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Propriano Italië ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder La Meridionale. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 1 veerboot routes tussen Propriano en Italië!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Propriano Italië - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Propriano naar Italië

Italië: Veerbootreis en ontdekking van het land

De keuze van de veerbootmaatschappij hangt af van uw vertrekpunt en uw bestemming in Italië. De belangrijkste veerbootmaatschappijen in Italië zijn Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries en SNAV. Zij bieden allemaal regelmatige overtochten naar belangrijke Italiaanse bestemmingen zoals Napels, Venetië, Sicilië en Sardinië. Het is belangrijk om uw veerbootticket van tevoren te boeken, vooral in het hoogseizoen, om te voorkomen dat u geen plaats meer heeft.

Italië heeft veel havens waar veerbootmaatschappijen actief zijn. Tot de belangrijkste behoren de havens van Genua, Livorno, Civitavecchia, Napels en Venetië. Deze havens hebben veel faciliteiten voor reizigers, zoals cafés, restaurants, winkels en parkeerplaatsen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None