Met de veerboot van Sardinië naar Corsica

Met de veerboot van Sardinië naar Corsica is een uitstekende keuze! Sardinië-Corsica veerboten worden verzorgd door 7 rederijen (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines, Corsica Ferries, Corsica Linea of La Meridionale) die de havens van Propriano, Porto-Vecchio, Bastia, Golfo Aranci, Ajaccio, Porto Torres en Bonifacio aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Sardinië Corsica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines, Corsica Ferries, Corsica Linea en La Meridionale vergelijkt.

Met een totale frequentie van meer dan 12 overtochten per dag, afhankelijk van de tijd van het jaar, hebt u genoeg opties om uw Sardinië Corsica bootreis te plannen.

De snelste overtocht duurt 50 min (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) voor een afstand van 15 km en de langste 3 uur 30 min (Porto Torres - Propriano) voor een afstand van 102 km.

Veerboot Sardinië Corsica in cijfers

Landen
Italië
Frankrijk
Aantal overtochten
12 overtochten per dag
Aantal havens
8
Aantal veerbootverbindingen
6
Aantal veerbootmaatschappijen
7
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Sardinië Corsica ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Sardinië Corsica. Vergelijk de aanbiedingen van Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines, Corsica Ferries, Corsica Linea en La Meridionale en boek uw Sardinië Corsica ticket.

Alle Sardinië Corsica veerboot routes

Op zoek naar een Sardinië naar Corsica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Sardinië en Corsica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries, Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo of Moby Lines bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Santa Teresa Di Gallura, Bonifacio, Porto Torres, Ajaccio, Golfo Aranci of Bastia te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Sardinië Corsica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines, Corsica Ferries, Corsica Linea of La Meridionale. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 6 veerboot routes tussen Sardinië en Corsica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Sardinië Corsica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Sardinië naar Corsica

Corsica: Veerbootreis en ontdekking van de regio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None