Reizen van Amsterdam naar Bremen

Plan uw reis van Amsterdam naar Bremen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Bremen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Bremen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Bremen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand275 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Bremen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Bremen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Bremen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Bremen op een kaart evenals de route Amsterdam Bremen en de verschillende verbindingspunten (Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Bremen, Flughafen Bus Station, Bremen Airport Bus Station, Bremen Bus Station, Bremen Hbf Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Bremen

Alle vervoerswijzen Amsterdam Bremen

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Bremen (Bremen, Duitsland) met een afstand van 275 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Bremen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.6 km vanaf Bremen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Bremen op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Bremen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Bremen te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Hamburg en Hamburg-Bremen zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen CityNightLine Borealis van Deutsche Bahn naar Hamburg vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Hamburg zal zijn op Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Hamburg, waar de trein IC 26 of ICE geëxploiteerd door de Deutsche Bahn naar Bremen vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Bremen kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Hamburg doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Hamburg (Fuhlsbuettel Airport, IATA-code: HAM) geëxploiteerd door Easyjet, KLM of Germanwings.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Bremen?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Amsterdam-Hamburg met CityNightLine Borealis-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hamburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum) en van Hamburg naar Bremen met IC 26-trein vanuit Hamburg Hbf station naar station Bremen Hbf (Bremen Duitsland)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn Amsterdam-Groningen met Intercity 12600-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Groningen Station (0.5 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Bremen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Hamburg City (met het busstation Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 1.4 km) en Bremen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.6 km van het centrum.
De Public Express-busmaatschappij draait van Groningen CS (Hbf.) Bus Terminal in Groningen en Bremen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Bremen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Bremen (276 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Hamburg (aankomst op Fuhlsbuettel HAM Airport)
KLM zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Hamburg (op weg naar Fuhlsbuettel HAM Airport)
Germanwings beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Hamburg (aankomst op Fuhlsbuettel HAM Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)