Reizen van Amsterdam naar Essen

Plan uw reis van Amsterdam naar Essen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Essen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Essen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Essen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand178 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Essen ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Essen en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Essen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Essen. Vul de datum van uw reis in Essen en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Essen aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Amsterdam, treinen, carpoolen of bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, Blablacar, HKX, FlixTrain, ADAC PostBus, EuroBahn en ÖBB zal je dragen Essen.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Essen?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Essen (178 km)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Amsterdam-Duisburg met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum) en van Duisburg naar Essen met IC 26-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Essen Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
EuroBahn beheert de lijn Duisburg-Essen met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Essen-Altenessen Station (3 km vanuit het centrum)
ÖBB maakt de spoorverbinding van Duisburg naar Essen met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Essen Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain biedt een regel Duisburg-Essen met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum)
HKX beheert de lijn van Duisburg naar Essen met -trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Essen Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Busbedrijven
Busmaatschappij ADAC PostBus biedt busdiensten van Duisburg Bus Terminal in Duisburg en Essen Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Essen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Essen op ongeveer 0.3 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Essen

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Amsterdam naar Essen

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Essen met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Amsterdam-Essen rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Essen!

Amsterdam naar Essen bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Amsterdam naar Essen, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Amsterdam en Essen en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Essen.

  • De Amsterdam Essen tickets worden verkocht tegen onverslaanbare prijzen, het is onwaarschijnlijk dat u betere aanbiedingen zult vinden met de andere vervoerswijzen: aanbiedingen per trein of carpool.
  • De moderne bussen die de lijn bedienen Amsterdam Essen hebben toiletten en comfortabele verstelbare stoelen om u in optimale omstandigheden te laten reizen.
  • De coaches die de Amsterdam Essen line zijn meestal uitgerust met een airconditioningsysteem, waarmee u tijdens warme seizoenen in goede omstandigheden kunt reizen.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Amsterdam en Essen?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Amsterdam Essen.

FlixBus Amsterdam Essen

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. In het algemeen is de bestemming 'Essen'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

  • Amsterdam

Aankomst busstations in Essen

Wanneer je aankomt Essen, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

  • Essen

trein Amsterdam naar Essen

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Amsterdam naar Essen?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Essen zonder wijzigingen aan te brengen.

Amsterdam Essen treinbedrijven

Dit zijn de 5 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Essen: Deutsche Bahn, EuroBahn, ÖBB, FlixTrain en HKX.
Deutsche Bahn Amsterdam EssenEuroBahn Amsterdam EssenÖBB Amsterdam EssenFlixTrain Amsterdam EssenHKX Amsterdam Essen

Treinstations van Amsterdam

  • Amsterdam Centraal

Aankomst treinstations in Essen

  • Essen-Altenessen
  • Essen Hbf

Hogesnelheidstrein Amsterdam Essen

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Essen met de trein.

Regionale trein Amsterdam Essen

Intercitytrein Amsterdam Essen

Het treinstation tussen Amsterdam en Essen worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)