Reizen van Amsterdam naar Dortmund

Plan uw reis van Amsterdam naar Dortmund in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Dortmund in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Dortmund
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Dortmund

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand201 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Dortmund?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amsterdam Dortmund trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Dortmund door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Dortmund op een kaart evenals de route Amsterdam Dortmund en de verschillende verbindingspunten (Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Dortmund Hbf Station, Dortmund-Dorstfeld Station, Dortmund-Dorstfeld Süd Station, Dortmund Universität Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Dortmund

Alle vervoerswijzen Amsterdam Dortmund

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

Carpool van Amsterdam naar Dortmund

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Amsterdam-Dortmund met andere reizigers die dezelfde route zoeken. In plaats van alleen de auto uit te rijden Amsterdam naar Dortmund, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Wanneer u een rit tussen boekt Amsterdam Dortmund, stel je rechtstreeks met de bestuurder in hoe hij je kan ophalen. Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

Amsterdam naar Dortmund bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Amsterdam naar Dortmund

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Dortmund met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Dortmund.

 • Onverslaanbare prijzen! Op deAmsterdam Dortmund route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 201 km reis.
 • De nieuwe bussen die FlixBus gebruikt, zijn groener dan carpoolen en zelfs meer dan uw persoonlijke auto. De wegAmsterdam Dortmundis een reeds bestaande infrastructuur gedeeld met andere voertuigen. De landschapsbalans is daarom neutraal.

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Dortmund'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam

Bus stopt bij aankomst in Dortmund

Zodra de bus is aangekomen Dortmund, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Amsterdam en Dortmund?

Te bereiken Dortmund met de bus vanaf Amsterdam, je hebt alleen de busmaatschappij FlixBus die deze twee steden bedient.

FlixBus Amsterdam Dortmund

trein Amsterdam naar Dortmund

is Amsterdam verbonden met Dortmund met een directe trein?

Nee, helaas laat geen treinlijn toe Amsterdam naar Dortmund zonder wijzigingen aan te brengen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Dortmund

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Dortmund met de trein.

Intercitytrein Amsterdam Dortmund

Het treinstation tussen Amsterdam en Dortmund worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Regionale trein Amsterdam Dortmund

Amsterdam Dortmund treinbedrijven

Dit zijn de 4 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Dortmund: Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn en Nederlandse Spoorwegen NS.
Deutsche Bahn Amsterdam DortmundFlixTrain Amsterdam DortmundEuroBahn Amsterdam DortmundNederlandse Spoorwegen NS Amsterdam Dortmund

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Dortmund

 • Dortmund Hbf

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Dortmund?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Amsterdam-Duisburg met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum) en van Duisburg naar Dortmund met IC 50-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Dortmund Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain beheert de lijn Duisburg-Dortmund met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Dortmund Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum)
EuroBahn maakt de spoorverbinding van Duisburg naar Dortmund met RE3-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Dortmund Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Amsterdam-Arnhem met Intercity 3000-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Arnhem Station (0.9 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Dortmund (201 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Duisburg City (met het busstation Duisburg in het centrum van 0.5 km) en Dortmund City, waar de bus je afzet bij het busstation van Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.9 km van het centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)