Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Besancon met carpooling, trein
Besancon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Besancon
Besancon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Besancon?

Bent u van plan om van Reims naar Besancon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Besancon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Besancon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, TGV Lyria, Blablacar, ALSA of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Besancon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Besancon reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Besancon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Besancon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Besancon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Besancon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Besancon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Besancon

Carpoolen tussen Reims en Besancon is perfect als u in goed gezelschap naar Besancon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Besancon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Besancon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Besancon

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Besancon
Frankrijk
Franche-Comté
Afstand
268 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon
Plan uw reis van Reims naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Besancon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, TGV Lyria, Blablacar, ALSA of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Besancon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Besancon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Besancon?
Prijzen Bustickets van Reims naar Besancon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Besancon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Reims en Besancon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Besancon?
Landschappen Treinen tussen Reims en Besancon bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Reims-Besancon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Besancon?
Voordelig Carpoolen van Reims naar Besancon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Besancon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Besancon?

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart

Besancon aankomst busstations

Besançon
Kaart

Besancon Aankomst Stations

Besançon-Viotte
Kaart
Besançon-Franche-Comté-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon

Bus Reims Besancon

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Reims-Besancon, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Besancon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Besancon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Besancon

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Reims Besancon

Treinen Reims Besancon

De gemiddelde reistijd van Reims naar Besancon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Besancon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Besancon. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Reims en Besancon zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Reims naar Besancon

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Reims Besancon

Carpoolen Reims Besancon

De duur van een carpool reis tussen Reims en Besancon is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Besancon zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Besancon, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Besancon, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Reims Besancon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Besancon
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd