Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Le Mans met bus, trein, carpooling
Le Mans
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Parijs
Parijs
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Le Mans
Le Mans
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Le Mans?

Bent u van plan om van Reims naar Le Mans te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Le Mans te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Le Mans, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Isilines, FlixBus of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Le Mans, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Le Mans reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Le Mans heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Le Mans

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Le Mans, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Le Mans per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Le Mans ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Le Mans

Carpoolen tussen Reims en Le Mans is perfect als u in goed gezelschap naar Le Mans wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Le Mans kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Le Mans te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Le Mans

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Le Mans
Frankrijk
Pays de la Loire
Afstand
314 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Reims Le Mans
Zoeken naar accommodatie in Le Mans
Plan uw reis van Reims naar Le Mans gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Le Mans gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Le Mans vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Isilines, FlixBus of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Le Mans met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Le Mans

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Le Mans?
Prijzen Bustickets van Reims naar Le Mans zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Le Mans (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Le Mans, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Reims en Le Mans kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Le Mans zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Le Mans om de afstand van 314 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Le Mans?
Comfort Treinen tussen Reims en Le Mans bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Bereikbaarheid Treinstations in Reims of Le Mans liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Reims-Le Mans kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Le Mans kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Le Mans?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Reims en Le Mans is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Reims naar Le Mans is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Reims Le Mans. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Le Mans kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Le Mans?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims
Kaart

Le Mans aankomst busstations

Rue Louis Harel de la Noé - Abribus Université P+R centre commercial
Kaart

Le Mans Aankomst Stations

Le Mans
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Le Mans
Zoeken naar accommodatie in Le Mans

Bus Reims Le Mans

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Le Mans varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Le Mans, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Bussen tussen Reims en Le Mans bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Reims-Le Mans, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Le Mans varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Le Mans op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Le Mans

Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Le Mans

Treinen Reims Le Mans

Treintickets van Reims naar Le Mans kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Le Mans reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Le Mans.

De gemiddelde reistijd van Reims naar Le Mans hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Le Mans zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Le Mans ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Reims naar Le Mans

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Le Mans

Carpoolen Reims Le Mans

De duur van een carpool reis tussen Reims en Le Mans is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Le Mans zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Le Mans, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Le Mans, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Reims naar Le Mans hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Reims Le Mans

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Le Mans

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd