Reims
Rechtstreekse reis naar Metz met bus, carpooling, trein
Metz
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Metz?

Bent u van plan om van Reims naar Metz te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Metz te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Metz, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, CFL, FlixBus of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Metz, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Metz reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Metz heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Metz

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Metz, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Metz per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Metz ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Metz

Carpoolen tussen Reims en Metz is perfect als u in goed gezelschap naar Metz wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Metz kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Metz te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Metz

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Metz
Frankrijk
Lotharingen
Afstand
156 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Reims Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz
Plan uw reis van Reims naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Metz gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Metz vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, CFL, FlixBus of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Metz met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Metz

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Metz?
Prijzen Bustickets van Reims naar Metz zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Metz (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Metz, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Reims en Metz kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Metz zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Metz om de afstand van 156 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Metz?
Bereikbaarheid Treinstations in Reims of Metz liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Reims-Metz wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Reims-Metz kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Metz kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Metz?
Voordelig Carpoolen van Reims naar Metz is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Reims naar Metz is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Metz kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Metz?

Reims vertrek busstations

Reims Gare SNCF
Kaart
Reims
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart
Reims-Maison-Blanche
Kaart

Metz aankomst busstations

Metz
Kaart

Metz Aankomst Stations

Metz-Ville
Kaart
Lorraine-TGV
Kaart
Metz-Nord
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Metz
Zoeken naar accommodatie in Metz

Bus Reims Metz

De meeste bussen tussen Reims en Metz zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Metz varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Metz, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Metz varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Metz op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Reims-Metz. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Reims Metz

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Zoek naar buskaartjes Reims Metz

Treinen Reims Metz

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Metz reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Metz.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Metz. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Reims en Metz zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Metz ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Reims naar Metz

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
CFL
CFL
Zoek naar treintickets Reims Metz

Carpoolen Reims Metz

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Metz, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Metz zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Metz, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Metz contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Reims en Metz. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Reims Metz

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Metz
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd