Reims
Rechtstreekse reis naar Rennes met trein, bus, carpooling
Rennes
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Rennes?

Bent u van plan om van Reims naar Rennes te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Rennes te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Rennes, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of Blablabus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Rennes, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Rennes reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Rennes heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Rennes

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Rennes, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Rennes per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Rennes ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Rennes

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Rennes, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Rennes te komen.

Carpoolen Reims Rennes

Carpoolen tussen Reims en Rennes is perfect als u in goed gezelschap naar Rennes wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Rennes kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Rennes te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Rennes

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Rennes
Frankrijk
Bretagne
Afstand
438 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Reims Rennes
Zoeken naar accommodatie in Rennes
Plan uw reis van Reims naar Rennes gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Rennes gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Rennes vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, Isilines of Blablabus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Rennes met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Rennes

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Rennes?
Bereikbaarheid Treinstations in Reims of Rennes liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Reims naar Rennes zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Rennes kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Reims-Rennes kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Rennes?
Prijzen Bustickets van Reims naar Rennes zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rennes (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Rennes, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Reims naar Rennes zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rennes om de afstand van 438 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Reims en Rennes kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Rennes?
Flexibel Carpoolen van Reims naar Rennes is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Reims naar Rennes is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Rennes kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Rennes?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Rennes, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Reims en Rennes is de snelste manier om de 438 km tussen Reims en Rennes af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Reims naar Rennes kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Rennes moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Reims vanwege de strenge veiligheidscontroles.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Rennes?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Rennes aankomst busstations

Rennes
Kaart

Rennes Aankomst Stations

Rennes
Kaart

Rennes aankomst luchthavens

Rennes Bretagne
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Rennes
Zoeken naar accommodatie in Rennes

Bus Reims Rennes

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Rennes varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Rennes op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Reims en Rennes varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Rennes rijden.

Bussen tussen Reims en Rennes bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Reims-Rennes. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Reims Rennes

Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Rennes

Treinen Reims Rennes

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Rennes. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Reims naar Rennes hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rennes zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Rennes reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Rennes.

Treinen tussen Reims en Rennes zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Reims naar Rennes

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Rennes

Vluchten Reims Rennes

Luchtvaartmaatschappijen Reims Rennes

Hop!
Hop!
Zoek naar vluchten Reims Rennes

Carpoolen Reims Rennes

De duur van een carpool reis tussen Reims en Rennes is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Rennes zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Rennes, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Reims Rennes contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Reims Rennes

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Rennes
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd