Aanbevolen route
Reims
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Rechtstreekse reis naar Montpellier met bus, trein, carpooling
Montpellier
Prijzen zoeken
Reims
Reizen met de trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de bus, carpooling naar Montpellier
Montpellier
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Montpellier?

Bent u van plan om van Reims naar Montpellier te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Montpellier te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Montpellier, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, Eurolines, FlixBus of Isilines) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Montpellier, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Montpellier reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Montpellier heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Montpellier

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Montpellier, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Montpellier per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Montpellier ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Reims Montpellier

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Reims en Montpellier, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Montpellier te komen.

Carpoolen Reims Montpellier

Carpoolen tussen Reims en Montpellier is perfect als u in goed gezelschap naar Montpellier wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Montpellier kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Montpellier te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Montpellier

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Montpellier
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Afstand
628 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier
Plan uw reis van Reims naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Montpellier gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Montpellier vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, Eurolines, FlixBus of Isilines om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Montpellier met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Montpellier

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Montpellier?
Landschappen Treinen tussen Reims en Montpellier bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Comfort Treinen tussen Reims en Montpellier bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Reims-Montpellier kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Montpellier kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Montpellier?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Reims en Montpellier, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Reims naar Montpellier zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Montpellier (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Reims en Montpellier kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Reims naar Montpellier zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Montpellier om de afstand van 628 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Reims naar Montpellier?
Snelheid Vliegen tussen Reims en Montpellier is de snelste manier om de 628 km tussen Reims en Montpellier af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Reims naar Montpellier, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Montpellier moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Reims vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Reims naar Montpellier kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Montpellier?
Flexibel Carpoolen van Reims naar Montpellier is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Reims naar Montpellier is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Reims naar Montpellier kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Montpellier?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Montpellier aankomst busstations

Montpellier
Kaart
Montpellier Les Sabines
Kaart
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Kaart

Montpellier Aankomst Stations

Montpellier-Saint-Roch
Kaart

Montpellier aankomst luchthavens

Montpellier-Méditerranée
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Montpellier
Zoeken naar accommodatie in Montpellier

Bus Reims Montpellier

Bussen tussen Reims en Montpellier bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Reims-Montpellier busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Montpellier, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Reims-Montpellier varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Reims naar Montpellier op Vivanoda.

Busmaatschappijen Reims Montpellier

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Montpellier

Treinen Reims Montpellier

Het is aanbevolen om uw treinticket van Reims naar Montpellier ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Montpellier reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Montpellier.

Treintickets van Reims naar Montpellier kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinen tussen Reims en Montpellier zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Reims naar Montpellier

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Montpellier

Vluchten Reims Montpellier

Luchtvaartmaatschappijen Reims Montpellier

Air France
Air France
Zoek naar vluchten Reims Montpellier

Carpoolen Reims Montpellier

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Reims en Montpellier, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Montpellier zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Montpellier, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Reims naar Montpellier hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De duur van een carpool reis tussen Reims en Montpellier is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Reims Montpellier

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Montpellier
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd