Aanbevolen route
Reims
Rechtstreekse reis naar Saint-Etienne met bus, trein, carpooling
Saint-Etienne
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Reims
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Parijs
Parijs
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Saint-Etienne
Saint-Etienne
Prijzen zoeken
Reims
Reizen met de trein, carpooling naar Dijon
Dijon
Reizen met de bus, carpooling naar Saint-Etienne
Saint-Etienne
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Reims naar Saint-Etienne?

Bent u van plan om van Reims naar Saint-Etienne te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Reims naar Saint-Etienne te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Reims en Saint-Etienne, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, OUIGO, ALSA, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Reims en Saint-Etienne, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Reims Saint-Etienne reis te plannen.

Voor uw reis van Reims naar Saint-Etienne heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Reims naar Saint-Etienne

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Reims naar Saint-Etienne, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Reims Saint-Etienne per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Reims Saint-Etienne ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Reims Saint-Etienne

Carpoolen tussen Reims en Saint-Etienne is perfect als u in goed gezelschap naar Saint-Etienne wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Reims of Saint-Etienne kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Reims naar Saint-Etienne te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Reims Saint-Etienne

Stad van vertrek
Reims
Frankrijk
Champagne-Ardenne
Stad van bestemming
Saint-Etienne
Frankrijk
Rhône-Alpes
Afstand
425 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Reims Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne
Plan uw reis van Reims naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Reims naar Saint-Etienne gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Reims en Saint-Etienne vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, OUIGO, ALSA, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Reims en Saint-Etienne met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Reims en Saint-Etienne

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Reims naar Saint-Etienne?
Prijzen Bustickets van Reims naar Saint-Etienne zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Saint-Etienne (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Reims naar Saint-Etienne zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Saint-Etienne om de afstand van 425 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Reims naar Saint-Etienne?
Milieuvriendelijk De trein Reims-Saint-Etienne wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Reims Saint-Etienne kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Reims naar Saint-Etienne?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Reims naar Saint-Etienne.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Reims naar Saint-Etienne.

Waar beginnen in Reims? Waar kom ik aan in Saint-Etienne?

Reims vertrek busstations

Reims
Kaart
Reims Gare SNCF
Kaart

Vertrekstations in Reims

Reims
Kaart
Champagne-Ardenne-TGV
Kaart

Saint-Etienne aankomst busstations

Saint Etienne
Kaart
Saint-Étienne
Kaart

Saint-Etienne Aankomst Stations

St-Étienne-Châteaucreux
Kaart
Zoek naar tickets voor Reims Saint-Etienne
Zoeken naar accommodatie in Saint-Etienne

Bus Reims Saint-Etienne

De frequentie van vertrekken naar Reims vanuit Saint-Etienne varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Saint-Etienne, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Reims en Saint-Etienne zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Reims-Saint-Etienne, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Reims Saint-Etienne

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
reims-paris.com
reims-paris.com
Zoek naar buskaartjes Reims Saint-Etienne

Treinen Reims Saint-Etienne

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Reims naar Saint-Etienne reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Reims en Saint-Etienne.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Reims naar Saint-Etienne. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Reims en Saint-Etienne te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Reims naar Saint-Etienne

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Zoek naar treintickets Reims Saint-Etienne

Carpoolen Reims Saint-Etienne

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Reims en Saint-Etienne. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Reims naar Saint-Etienne zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Reims naar Saint-Etienne, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Reims en Saint-Etienne is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Reims Saint-Etienne

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Reims Saint-Etienne
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd