Met de veerboot van Marseille naar Corsica

Met de veerboot van Marseille naar Corsica is een uitstekende keuze! Marseille-Corsica veerboten worden verzorgd door 2 rederijen (La Meridionale of Corsica Linea) die de havens van L'Ile-Rousse, Ajaccio, Porto-Vecchio, Propriano, Bastia en Marseille aandoen.

Om er zeker van te zijn dat u een goedkoop Marseille Corsica ticket vindt, raden wij u aan onze zoekmachine te gebruiken, die aanbiedingen, prijzen en dienstregelingen van La Meridionale en Corsica Linea vergelijkt.

De snelste overtocht duurt 9 uur 30 min (Marseille - Ajaccio) voor een afstand van 315 km en de langste 17 uur (Marseille - Porto-Vecchio) voor een afstand van 372 km.

Veerboot Marseille Corsica in cijfers

Landen
Frankrijk
Aantal overtochten
4 overtochten per dag
Aantal havens
6
Aantal veerbootverbindingen
5
Aantal veerbootmaatschappijen
2
Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

Populairste Marseille Corsica ferry overtochten

Zoek op Vivanoda naar de goedkoopste, langste en meest frequente veerboten Marseille Corsica. Vergelijk de aanbiedingen van La Meridionale en Corsica Linea en boek uw Marseille Corsica ticket.

Alle Marseille Corsica veerboot routes

Op zoek naar een Marseille naar Corsica veerboot? Ontdek de populairste routes waarmee u tussen deze verschillende regio's kunt varen. Of u nu eilanden, historische havens of pittoreske stranden wilt bereiken, veerboten zijn een handige en comfortabele manier om tussen Marseille en Corsica te reizen. Comfortabele hutten, restaurants aan boord, bioscopen, kinderactiviteiten... veerboten van Corsica Linea of La Meridionale bieden uitstekende faciliteiten en diensten voor het hele gezin.

Om uw ferry reis naar Marseille, Bastia, Propriano, Porto-Vecchio, Ajaccio of L'Ile-Rousse te plannen, gebruik onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Marseille Corsica ferry tickets te vinden die u tijd en geld zullen besparen. Met behulp van onze gemakkelijk te gebruiken prijsvergelijker kunt u aanbiedingen en dienstregelingen vinden van een aantal veerbootmaatschappijen, waaronder La Meridionale of Corsica Linea. Er is zeker een deal die bij uw behoeften en budget past. Zoek uit 5 veerboot routes tussen Marseille en Corsica!

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken
Veerboot Marseille Corsica - Goedkope overtochten en veerboottickets

Gids voor een veerbootreis van Marseille naar Corsica

Corsica: Aankomst per veerboot vanuit Marseille en verkenning van de regio

Eenmaal op het eiland kunt u de bruisende kustplaatsen Ajaccio, Bastia en Calvi verkennen, of verdwalen in de heuveldorpen in het binnenland van het eiland. Als u een natuurliefhebber bent, is Corsica ook een wandelparadijs, met vele wandelpaden die een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen bieden.

Corsica is ook een gastronomisch paradijs met een rijke lokale keuken. Mis de specialiteiten van het eiland niet, zoals schapenkaas, honing uit het maquis, figatellu, vleeswaren en natuurlijk de lokale wijnen.

Zoeken naar overtochten
Accommodatie zoeken en boeken

None

None
None
None