Reizen van Amsterdam naar Würzburg

Plan uw reis van Amsterdam naar Würzburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Würzburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Würzburg
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Würzburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand454 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Amsterdam naar Würzburg ?

Je plant een reis vanaf Amsterdam naar Würzburg en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Amsterdam Würzburg? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor vluchten, treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Würzburg van Amsterdam Voer eenvoudig uw reisdatum in Würzburg en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van Deutsche Bahn, FlixBus, ÖBB, Blablacar, Lufthansa, Pakistan International Airlines of ADAC PostBus te bereiken Würzburg.

Alle vervoerswijzen Amsterdam Würzburg

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Würzburg (Beieren, Duitsland) met een afstand van 454 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Würzburg-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Würzburg, Hauptbahnhof (1 km vanaf Würzburg, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Würzburg op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Würzburg.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Würzburg te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Frankfurt am Main en Frankfurt am Main-Würzburg zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Frankfurt am Main vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Frankfurt am Main zal zijn op Frankfurt (Main) Hbf Station (1.3 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Frankfurt am Main, waar de trein Euronight of ICE geëxploiteerd door de ÖBB of Deutsche Bahn naar Würzburg vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Würzburg kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Frankfurt am Main doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Frankfurt am Main (Frankfurt International Airport, IATA-code: FRA) geëxploiteerd door Pakistan International Airlines of Lufthansa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)