Reizen van Parijs naar Amsterdam

Plan uw reis van Parijs naar Amsterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Amsterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Amsterdam
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Amsterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand430 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Amsterdam?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Parijs Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Parijs en Amsterdam op een kaart evenals de route Parijs Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Bus Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, Amsterdam Stadionplein Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Amsterdam?

Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Parijs-Amsterdam met Thalys-trein vanuit Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Eurostar beheert de lijn van Brussel naar Amsterdam met -trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Izy maakt de spoorverbinding Parijs-Brussel met -trein vanuit Gare-du-Nord Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
SNCF biedt een regel van Parijs naar Brussel met TGV-trein vanuit Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV station naar station Bruxelles-Midi ( België)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn Rotterdam-Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
KLM maakt een vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Transavia.com France zorgt voor een rotatie van Paris Orly ORY Airport (gelegen op 15 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Brussels Airlines beheert de vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Malta biedt een luchtverbinding van Brussels-Zaventem International BRU Airport (gelegen op 11 km van Brussel Center, België) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Amsterdam Bus Terminal ( Nederland)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Bercy (centre ville) in het centrum van 3.1 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam op ongeveer 3.6 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Amsterdam Stadionplein Bus Terminal ( Nederland)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg op ongeveer 4.8 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Amsterdam (431 km)

Alle vervoerswijzen Parijs Amsterdam

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

trein Parijs naar Amsterdam

is Parijs verbonden met Amsterdam met een directe trein?

Inderdaad, de steden van Amsterdam en Parijs zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Parijs-Amsterdam treinkaartje op Vivanoda.

Hogesnelheidstrein Parijs Amsterdam

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Parijs en Amsterdam met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Parijs Amsterdam

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Parijs en Amsterdam met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Parijs Amsterdam treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Thalys.
Thalys Parijs Amsterdam

Treinstations voor vertrek in Parijs

 • Paris-Nord
 • Gare-du-Nord
 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV

Treinstations in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Parijs naar Amsterdam bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Parijs naar Amsterdam

Met de bus vanuit Parijs naar Amsterdam is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Amsterdam, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Onverslaanbare prijzen! Op deParijs Amsterdam route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • Bij reizen met de nachtbus Parijs Amsterdam, je redt een hotelnacht om Amsterdamen aankomen op uw bestemming in de vroege ochtend. Ideaal om te ontdekkenAmsterdam.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 430 km reis.

Bus stopt binnen Parijs

U moet bij uw aankomen Parijs stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Amsterdam'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van FlixBus, OUIBUS, Eurolines of ALSA en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Paris Bercy (centre ville)
 • Paris Galliéni
 • Paris-Bercy
 • Paris Quai de Bercy

Bus stopt bij aankomst in Amsterdam

Zodra de bus is aangekomen Amsterdam, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Amsterdam
 • Amsterdam Stadionplein
 • Zeeburg, P&R Coach Park at Zuiderzeeweg
 • Amsterdam Radarweg 1043

Coachbedrijven op de Parijs Amsterdam reis

ALSA, Eurolines, OUIBUS en FlixBus zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Parijs Amsterdam met directe service.

ALSA Parijs AmsterdamEurolines Parijs AmsterdamOUIBUS Parijs AmsterdamFlixBus Parijs Amsterdam

Carpool van Parijs naar Amsterdam

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Parijs-Amsterdam autoritten met anderen. In plaats van alleen de auto uit te rijden Parijs naar Amsterdam, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Wanneer u op het punt staat een te boeken Parijs-Amsterdam rijden, kunt u de bestuurder een bericht sturen als u andere details nodig heeft (ophaallocatie, tijd, bagage ...). Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

Goedkope vluchten vanaf Parijs naar Amsterdam

Goedkope vluchten naar Amsterdam zijn soms niet zo gemakkelijk te krijgen, maar we willen u eraan herinneren een paar tips:

 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Parijs Amsterdam vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Het is vaak goedkoper om te vliegen Parijs-Amsterdam route op verbonden vluchten.

Luchthaven van vertrek over Parijs

 • CDG Paris Charles De Gaulle
 • ORY Paris Orly

Aankomst luchthaven in Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Parijs naar Amsterdam ?

KLM, Transavia.com France en Air France zijn de 3 luchtvaartmaatschappijen die de luchtroute bedienen Parijs Amsterdam in directe vlucht.
KLM Parijs AmsterdamTransavia.com France Parijs AmsterdamAir France Parijs Amsterdam
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)