Reizen van Amsterdam naar Munster

Plan uw reis van Amsterdam naar Munster in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Munster in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Munster
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Munster

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand192 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Munster?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Amsterdam Munster trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Munster door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Munster op een kaart evenals de route Amsterdam Munster en de verschillende verbindingspunten (Münster Bus Station, Münster (Westf) Hbf Station, Munster Bus Station, Münster (W) Zentrum Nord Station, Münster-Häger Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Munster

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Munster?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Amsterdam-Duisburg met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum) en van Duisburg naar Munster met IC 26-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Münster (Westf) Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain beheert de lijn Duisburg-Munster met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Münster (Westf) Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS maakt de spoorverbinding van Amsterdam naar Arnhem met Intercity 3000-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Arnhem ( Nederland)
HKX biedt een regel Duisburg-Munster met -trein vanuit Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Münster (Westf) Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
ÖBB beheert de lijn van Duisburg naar Munster met InterCity (IC)-trein vanuit Duisburg Hbf station naar station Münster (Westf) Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Münster Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Munster (193 km)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Munster

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Munster (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) met een afstand van 192 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Amsterdam-Munster-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Münster (1.3 km vanaf Munster, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Munster op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Munster.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Munster te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Duisburg en Duisburg-Munster zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Duisburg vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Duisburg zal zijn op Duisburg Hbf Station (0.6 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Duisburg, waar de trein ICE, IC 26 of InterCity (IC) geëxploiteerd door de Deutsche Bahn, FlixTrain, HKX of ÖBB naar Munster vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)