Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Bonn met trein, carpooling, bus
Bonn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Bonn?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Bonn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Bonn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bonn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Bonn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Bonn reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Bonn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Bonn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Bonn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Bonn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Bonn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Bonn

Carpoolen tussen Dusseldorf en Bonn is perfect als u in goed gezelschap naar Bonn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Bonn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Bonn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Bonn

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Bonn
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
59 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bonn
Zoeken naar accommodatie in Bonn
Plan uw reis van Dusseldorf naar Bonn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Bonn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Bonn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, ÖBB, FlixBus of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Bonn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Bonn

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Bonn?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Bonn is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Bonn is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Bonn. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Bonn?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Bonn wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Landschappen Treinen tussen Dusseldorf en Bonn bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Bonn kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Bonn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Bonn?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Bonn zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Bonn, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Bonn kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Bonn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bonn om de afstand van 59 km af te leggen.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Bonn?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart

Bonn aankomst busstations

Bonn
Kaart
Bonn
Kaart

Bonn Aankomst Stations

Bonn Hbf
Kaart
Bonn-Bad Godesberg
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Bonn
Zoeken naar accommodatie in Bonn

Bus Dusseldorf Bonn

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Dusseldorf-Bonn, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Bonn varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bonn rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Bonn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Bonn op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Bonn varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bonn, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dusseldorf Bonn

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Bonn

Treinen Dusseldorf Bonn

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Bonn hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bonn zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Bonn ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Bonn reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Bonn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Dusseldorf en Bonn te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Bonn

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Dusseldorf Bonn

Carpoolen Dusseldorf Bonn

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Bonn contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Bonn. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Bonn, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Bonn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Bonn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool platform Dusseldorf Bonn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Bonn
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd