Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Dortmund met bus, trein, carpooling
Dortmund
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Dortmund?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Dortmund te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Dortmund te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Dortmund, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Dortmund, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Dortmund reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Dortmund heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Dortmund

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Dortmund, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Dortmund per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Dortmund ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Dortmund

Carpoolen tussen Dusseldorf en Dortmund is perfect als u in goed gezelschap naar Dortmund wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Dortmund kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Dortmund te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Dortmund

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Dortmund
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
57 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Dortmund
Zoeken naar accommodatie in Dortmund
Plan uw reis van Dusseldorf naar Dortmund gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Dortmund gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Dortmund vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Dortmund met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Dortmund

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Dortmund?
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Dortmund zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Dusseldorf of Dortmund liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Dortmund kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Dortmund kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Dortmund?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Dortmund is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Dortmund is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Dortmund. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Dortmund?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Dortmund, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Dortmund zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Dortmund zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dortmund om de afstand van 57 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Dortmund kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Dortmund?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Dortmund aankomst busstations

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Dortmund Aankomst Stations

Dortmund Hbf
Kaart
Dortmund-Dorstfeld
Kaart
Dortmund-Dorstfeld Süd
Kaart
Dortmund Universität
Kaart
Dortmund-Kley
Kaart
Dortmund-Kurl
Kaart
Dortmund-Mengede
Kaart
Dortmund-Oespel
Kaart
Dortmund-Scharnhorst
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Dortmund
Zoeken naar accommodatie in Dortmund

Bus Dusseldorf Dortmund

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Dortmund varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dortmund rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Dortmund varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Dortmund op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Dusseldorf-Dortmund busticket extra kosten met zich mee.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Dortmund varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Dortmund, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Dusseldorf Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Dortmund

Treinen Dusseldorf Dortmund

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Dortmund ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Dortmund hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Dortmund zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Dortmund. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Dusseldorf naar Dortmund reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Dusseldorf Dortmund

Carpoolen Dusseldorf Dortmund

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Dortmund contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Dusseldorf en Dortmund. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Dortmund, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Dortmund zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Dortmund, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool platform Dusseldorf Dortmund

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Dortmund
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd