Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Braunschweig met carpooling, bus, trein
Braunschweig
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Braunschweig?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Braunschweig te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Braunschweig te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Braunschweig, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Braunschweig, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Braunschweig reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Braunschweig heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Braunschweig

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Braunschweig, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Braunschweig per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Braunschweig ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Dusseldorf Braunschweig

Carpoolen tussen Dusseldorf en Braunschweig is perfect als u in goed gezelschap naar Braunschweig wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Braunschweig kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Braunschweig te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Braunschweig

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Braunschweig
Duitsland
Nedersaksen
Afstand
283 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Braunschweig
Zoeken naar accommodatie in Braunschweig
Plan uw reis van Dusseldorf naar Braunschweig gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Braunschweig gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Braunschweig vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Braunschweig met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Braunschweig

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Braunschweig?
Snelheid Treinen van Dusseldorf naar Braunschweig zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Landschappen Treinen tussen Dusseldorf en Braunschweig bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Braunschweig kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Braunschweig kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Braunschweig?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Braunschweig, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Braunschweig zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Braunschweig (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Braunschweig kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Braunschweig zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Braunschweig om de afstand van 283 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Braunschweig?
Flexibel Carpoolen van Dusseldorf naar Braunschweig is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dusseldorf naar Braunschweig.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dusseldorf naar Braunschweig.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Braunschweig?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Braunschweig aankomst busstations

Braunschweig - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Brunswick
Kaart

Braunschweig Aankomst Stations

Braunschweig Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Braunschweig
Zoeken naar accommodatie in Braunschweig

Bus Dusseldorf Braunschweig

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Braunschweig varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Braunschweig, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Braunschweig varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Braunschweig rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Dusseldorf-Braunschweig, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Braunschweig zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dusseldorf Braunschweig

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Braunschweig

Treinen Dusseldorf Braunschweig

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Braunschweig reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Braunschweig.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Braunschweig hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Braunschweig zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Braunschweig ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Braunschweig. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Braunschweig

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Dusseldorf Braunschweig

Carpoolen Dusseldorf Braunschweig

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Braunschweig zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Braunschweig, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Dusseldorf en Braunschweig, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Dusseldorf Braunschweig

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Braunschweig
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd