Dusseldorf
Rechtstreekse reis naar Dresden met trein, vlucht, bus, carpooling
Dresden
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Dusseldorf naar Dresden?

Bent u van plan om van Dusseldorf naar Dresden te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Dusseldorf naar Dresden te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Dusseldorf en Dresden, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Dusseldorf en Dresden, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Dusseldorf Dresden reis te plannen.

Voor uw reis van Dusseldorf naar Dresden heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Dusseldorf naar Dresden

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Dusseldorf naar Dresden, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Dusseldorf Dresden per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Dusseldorf Dresden ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Dusseldorf Dresden

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Dusseldorf en Dresden, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Dresden te komen.

Carpoolen Dusseldorf Dresden

Carpoolen tussen Dusseldorf en Dresden is perfect als u in goed gezelschap naar Dresden wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Dusseldorf of Dresden kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Dusseldorf naar Dresden te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Dusseldorf Dresden

Stad van vertrek
Dusseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Dresden
Duitsland
Saksen
Afstand
486 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, vlucht, bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Dresden
Zoeken naar accommodatie in Dresden
Plan uw reis van Dusseldorf naar Dresden gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Dusseldorf naar Dresden gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Dusseldorf en Dresden vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, EuroBahn, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Dusseldorf en Dresden met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Dresden

Voordelen en nadelen van carpoolen van Dusseldorf naar Dresden?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Dusseldorf naar Dresden.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Dusseldorf en Dresden is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Dusseldorf naar Dresden is vaak de voordeligste manier van reizen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Dusseldorf naar Dresden.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Dusseldorf Dresden. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Dusseldorf naar Dresden kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van vliegen van Dusseldorf naar Dresden?
Snelheid Vliegen tussen Dusseldorf en Dresden is de snelste manier om de 486 km tussen Dusseldorf en Dresden af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Dusseldorf naar Dresden, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Dresden moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Dusseldorf vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Prijzen Vliegtickets van Dusseldorf naar Dresden kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Dusseldorf Dresden hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Dusseldorf naar Dresden?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Dusseldorf en Dresden, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Prijzen Bustickets van Dusseldorf naar Dresden zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Dresden (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Dusseldorf en Dresden zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Dusseldorf en Dresden kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Dusseldorf naar Dresden zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Dresden om de afstand van 486 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Dusseldorf naar Dresden?
Milieuvriendelijk De trein Dusseldorf-Dresden wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Dusseldorf en Dresden bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Landschappen Treinen tussen Dusseldorf en Dresden bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Dusseldorf-Dresden kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Dusseldorf Dresden kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Dusseldorf? Waar kom ik aan in Dresden?

Dusseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Dusseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
None
None

Vertrekluchthavens in Dusseldorf

Dusseldorf
Kaart

Dresden aankomst busstations

Dresden
Kaart
Dresden central station
Kaart
Dresden, Schlesischer Platz
Kaart

Dresden Aankomst Stations

Dresden Hbf
Kaart
Dresden-Neustadt
Kaart

Dresden aankomst luchthavens

Dresden
Kaart
Zoek naar tickets voor Dusseldorf Dresden
Zoeken naar accommodatie in Dresden

3 tips om goedkoper te reizen tussen Dusseldorf en Dresden

Heeft u besloten om van Dusseldorf naar Dresden te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Dresden.

  • 1. Vermijd piekuren
    Tickets Dusseldorf-Dresden zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Dresden tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 2. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Dusseldorf naar Dresden. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Dresden vinden.
  • 3. Wees flexibel met data
    Tickets Dusseldorf-Dresden zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Dresden te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Dusseldorf-Dresden. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Dresden vinden.

Bus Dusseldorf Dresden

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Dusseldorf-Dresden. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Dusseldorf en Dresden varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Dresden rijden.

Bussen tussen Dusseldorf en Dresden bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De frequentie van vertrekken naar Dusseldorf vanuit Dresden varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Dresden, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Dusseldorf-Dresden varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Dusseldorf naar Dresden op Vivanoda.

De meeste bussen tussen Dusseldorf en Dresden zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Dusseldorf Dresden

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Zoek naar buskaartjes Dusseldorf Dresden

Treinen Dusseldorf Dresden

Treinen tussen Dusseldorf en Dresden zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Dusseldorf naar Dresden hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Dresden zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Dusseldorf naar Dresden ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Dusseldorf naar Dresden. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Dusseldorf naar Dresden reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Dusseldorf en Dresden.

Treintickets van Dusseldorf naar Dresden kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Dusseldorf naar Dresden

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Dusseldorf Dresden

Vluchten Dusseldorf Dresden

Luchtvaartmaatschappijen Dusseldorf Dresden

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Dusseldorf Dresden

Carpoolen Dusseldorf Dresden

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Dusseldorf Dresden contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Dusseldorf naar Dresden zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Dusseldorf naar Dresden, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Dusseldorf en Dresden is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De betaling voor een carpool van Dusseldorf naar Dresden gebeurt meestal online via de carpool website waarmee de reis wordt geboekt. Afhankelijk van de gebruikte website zijn er verschillende betalingsmogelijkheden.

Carpool platform Dusseldorf Dresden

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Dusseldorf Dresden
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd