Düsseldorf
Rechtstreekse reis naar Munster met carpooling, trein, bus
Munster
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Düsseldorf naar Munster?

Bent u van plan om van Düsseldorf naar Munster te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Düsseldorf naar Munster te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Düsseldorf en Munster, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Düsseldorf en Munster, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Düsseldorf Munster reis te plannen.

Voor uw reis van Düsseldorf naar Munster heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Düsseldorf naar Munster

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Düsseldorf naar Munster, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Düsseldorf Munster per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Düsseldorf Munster ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Düsseldorf Munster

Carpoolen tussen Düsseldorf en Munster is perfect als u in goed gezelschap naar Munster wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Düsseldorf of Munster kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Düsseldorf naar Munster te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Düsseldorf Munster

Stad van vertrek
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Munster
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
101 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, trein en bus
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Munster
Zoeken naar accommodatie in Munster
Plan uw reis van Düsseldorf naar Munster gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Düsseldorf naar Munster gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Düsseldorf en Munster vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, ADAC PostBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Düsseldorf en Munster met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Düsseldorf en Munster

Voordelen en nadelen van carpoolen van Düsseldorf naar Munster?
Flexibel Carpoolen van Düsseldorf naar Munster is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Düsseldorf en Munster is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Düsseldorf Munster. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Düsseldorf naar Munster?
Bereikbaarheid Treinstations in Düsseldorf of Munster liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Düsseldorf naar Munster zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Düsseldorf Munster kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Düsseldorf-Munster kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Düsseldorf naar Munster?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Düsseldorf en Munster zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Düsseldorf en Munster, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Düsseldorf naar Munster zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Munster om de afstand van 101 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Düsseldorf en Munster kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.

Waar beginnen in Düsseldorf? Waar kom ik aan in Munster?

Düsseldorf vertrek busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Vertrekstations in Düsseldorf

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Unterrath
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller
Kaart
Düsseldorf-Eller Mitte
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Munster aankomst busstations

Munster
Kaart
Münster
Kaart

Munster Aankomst Stations

Münster (Westf) Hbf
Kaart
Münster-Hiltrup
Kaart
Münster-Amelsbüren
Kaart
Münster-Albachten
Kaart
Zoek naar tickets voor Düsseldorf Munster
Zoeken naar accommodatie in Munster

Bus Düsseldorf Munster

De duur van de busreis tussen Düsseldorf en Munster varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Munster rijden.

De meeste bussen tussen Düsseldorf en Munster zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Düsseldorf-Munster varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Düsseldorf naar Munster op Vivanoda.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Düsseldorf-Munster. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Düsseldorf Munster

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Onebus
Onebus
Blablabus
Blablabus
DeinBus
DeinBus
Zoek naar buskaartjes Düsseldorf Munster

Treinen Düsseldorf Munster

De gemiddelde reistijd van Düsseldorf naar Munster hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Munster zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Düsseldorf naar Munster ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Düsseldorf naar Munster. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinen tussen Düsseldorf en Munster zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Düsseldorf naar Munster

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Düsseldorf Munster

Carpoolen Düsseldorf Munster

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Düsseldorf naar Munster zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Düsseldorf naar Munster, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Düsseldorf Munster contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Düsseldorf en Munster. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Düsseldorf naar Munster hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Düsseldorf Munster

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Düsseldorf Munster

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd